Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] HTC Desire vs. LwW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dylemat pomiędzy Desire a LwW.

Bardziej mi odpowiada Desire ponieważ ma większy ekran i większa rozdzielczość, ale podobno są problemy że niby zamiast multi touch to dual touch czy jakoś tak... a no i słabsza grafika adreno 200 a w LwW adreno 205.

Co doradzicie ?

Opublikowano

Ja bym osobiście wybrał Live With Walkman - ostatnio za 500 zł można kupić idealny, nowy egzemplarz, nie ma żadnych problemów z ekranem, chociaż w HTC brak multi-touch'a wynika z oprogramowania i nie występuje w każdym modelu. Weź jednak pod uwagę, że Desire ma AMOLED'a, a LWW zwykłego TFT. Procesory i RAM mają porównywalne, LWW ciut lepsza grafika, ale HTC dużo lepszy ekran. LWW tańszy, w HTC czasami brak multi-touch'a, a na androidzie to poważny problem jest... szczególnie w grach.

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

SE bedzie lepszym wyborem, ma dobre glosniki i dobre parametry. Jak lubisz grac na telefonie i sluchac muzyki to SE jest telefonem dla ciebie :)

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Hmm.. kurde bardziej bym wolał Desire na prawdę taki straszny jest? Gram w takie proste gry nie jakieś 3D no może czasami z tego co wiem to Desire również dobrze gra i ma o pół cala większy ekran.

Opublikowano

Desire rozni sie tylko slabszym procesorem (nieduzo) ale za to ma wiekszy wyswietlacz (3.7") AMOLED. Ma tez minimalnie wiecej ramu, wiec plynnosc w dzialaniu systemu bedzie minimalnie wyzsza, ale za to wydajnosc w grach minimalnie nizsza. Jak wolisz desire to bierz desire, no chyba ze jestes maniakiem i kazdy punkt wyzej w benchmarkach jest dla ciebie na wage zlota.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...