Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stworzenie nowego serwera World of Warcraft: Cataclysm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie,

wiadomość ta adresowana jest do wszystkich osób zainteresowanych współpracą z nami przy nowym, innowacyjnym projekcie założenia serwera do gry w World of Warcraft, dokładnie z dodatkiem Cataclysm.

Czy mamy jakieś doświadczenie?

Pytanie, które pewnie każdy sobie zadaje, jednocześnie odpowiadając "Przecież to oczywiste". Jednakże nie do końca. Jak pisałem wiadomość adresowana jest do osób zainteresowanych współpracą, a więc całe nasze grono będzie składać się jedynie z osób, które te pojęcie mają. Dodatkowo mogę napisać, że osobiście znam osoby, które całą grę mają w małym palcu.

Co ze stroną techniczną?

Strona techniczna wygląda nieco gorzej, aczkolwiek nadal dobrze. Co rozumiem pod tym pojęciem? Nasze grono składa się z:

• 2 webdesignerów
  • 2 webmasterów
  • 5 analityków
  • 3 osób zajmującymi się tworzeniem eventów
  • 2 redaktorów

Przy czym tak naprawdę nie mamy osób zajmujących się tak naprawdę sercem projektu, czyli jego silnikiem. Można z tego wywnioskować, że głównie takich osób potrzebujemy. Zależy nam na profesjonalizmie.

Może kilka słów o tym, co tak naprawdę każdego interesuje- korzyść

Niestety, jak przy każdym projekcie, na początku nie możemy zaoferować nic. Myślę, że te początkowe nic może zaowocować wielkimi korzyściami, nie tylko finansowymi. Chcemy stworzyć grupę osób zainteresowanych tematem, mamy plany stworzyć wiele ciekawych i nieprzewidywalnych projektów.

Kogo również szukamy?

Kolejną rzecz muszę zacząć niefortunnie od "niestety", ponieważ szukamy również osób zainteresowanych współpracą, polegającą na pomocy finansowej. Nie oczekujemy wiele, chcemy wystarczająco. Mam na myśli atrybuty uwydatniające grę, nie ukrywam, że w cały skład wchodzi również... serwer do gry. Mamy zamiar wybić się również na światowym rynku, a więc liczba osób zainteresowanym temat nie będzie mała.

Podsumowując byłbym wdzięczny za każdą pomoc w tworzeniu nowego projektu. Dodam, że projekt nawet nie ma nazwy, ponieważ chcemy odpowiednio dopasować grę, aby nie było w niej błędów. Samo stworzenie nazwy, jej identyfikacja oraz reklamę pozostawiam osobom do tego przydzielonym.

Mam skrytą nadzieje, że wiele doświadczonych osób zainteresuję się tym tematem. Tematem godnym uwagi.

Pozdrawiam Serdecznie,

Radosław Woźniak

[email protected] / (+48) 500-135-389

Opublikowano

Hmmm... Wydaje mi sie, ze ciezko Wam bedzie unieść się. Główną pule graczy zgarnia obecnie Atlantiss w Polsce, ale życze szczęścia :]

56ffb46a1706011b.jpg
Opublikowano

Póki co nie pracujemy na żadnym emulatorze, ponieważ tą decyzje pozostawiamy osobom do tego przydzielonym. Chcemy, aby serwer był wyjątkowy oraz zawierał jak najmniejszą (o ile to możliwe brak) błędów.

Jeżeli natomiast chodzi o wybicie mamy ciekawy plan działania i ogromne środki na różnojakie kampanie reklamowe.

Opublikowano

zawierał jak najmniejszą (o ile to możliwe brak) błędów.

Dobre...

Na cata jest tyle błędów, że głowa mała.

Może dołączysz do jakiegoś projektu, o ile Was przyjmą?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A czym ty sie zajmujesz w tym całym projekcie?

Jeżeli któryś z was by chciał to może by przeszedł moją rekrutacje i współpracował z nami przy serverowni europejskiej aktualnie trwają prace nad serverami Minecrafta,Cs, Samp,Cod,Metin2. Dnia 08.08.2012 server wow wotlk 3.3.5a rusza jako wersja beta i 100 wybranych już osób bedzie testować każdy zakątek servera tak aby liczba bugów była znikoma. A co do wow cataclysm to nadal trwają prace nad projektem i myślę,że zajmie to jeszcze koło 5-6miesięcy aby liczba bugów również była jak najmniejsza póki co moe powiedzieć ze około 85% rzeczy działa w 100% sprawnie.

Kontakt do mnie na profilu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...