Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Konkurs

Craftingers

Konkurs  

38 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz, aby by? taki konkurs?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam na stanie około 6 kodów zaproszenia, które dają 1 dzień premium i 500 złota.

Można by zorganizować jakiś konkurs dla nowych graczy.

Proszę wyrażać swoje opinie.

sygnatura111.jpg
Opublikowano

Kod zaproszenia daje gratisy tylko dla tych co zakładają nowe konto.

Po za tym, można by tak zareklamować nasze forum WoT'a.

sygnatura111.jpg
Opublikowano

To zależy od chęci. Najpierw trzeba wiedzieć, czy to ma się odbyć.

Konkurs może polegać nawet na takiej mpcforumowej "Co to za maszyna".

sygnatura111.jpg
Opublikowano

@Up

Tak szkoda, ale kodów bonusowych nie mam :/

Tylko 5 kodów zaproszenia, ale i to może zachęcić graczy na nasze forum.

P.S Kto dał Nie :)

sygnatura111.jpg
Opublikowano

Boże jak logika.. Jeżeli zaczynasz grę to od razu lecisz na MPCforum żeby kod bonusowy mieć.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

@UP

Dokładnie ja jak zacząłem grać w wota (to było jakoś niedługo po becie) to nie wiedziałem, że istnieje coś takiego jak kod zaproszeniowy, a co dopiero MPC forum dział wot. Wg mnie już bardziej sprawiedliwe byłoby losowanie, ponieważ nawet nowy gracz może się pytać doświadczonych.

Takie zasadnicze pytanie - skoro ktoś dopiero zaczął grać (w sumie nie założył jeszcze konta, bo te kody działają tylko podczas zakładania), to skąd może on mieć jakąkolwiek wiedzę o WoT? Chyba, że chodzi tu o fakty i parametry historycznych czołgów z II WS.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

No do tego zmierzam.. Co dopiero wiedzieć, że są bonusy takie jak kody czy specjale.. Jeżeli ktoś zaczyna grę to można nawet bez losowania to zrobić. Najlepiej rozdać kolegom, których zaprasza się do gry.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Mi to lata, bo gram już długo, ale dla nowych się przyda, tylko - jaki by tu konkurs dla nowych wymyślić? Może kto zrobi najlepszy referat o danym czołgu? :D

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To już bardziej się opyla kod od nvidi dla posiadaczy geforce niż zaproszenie

-T2 Light tank

- 500-800złota

- Slot na czołga

Opublikowano

A może po prostu zrób osobny temat i niech każdy kto chce taki kod dostać piszę Ja bym prosił. I potem przez tą super stronę: http://www.random.org/ Losujesz 5 numerków i liczysz tych co sie wpisali no i proste np. strona wylosowała nr.5 to ten który się jako 5 wpisał otrzymuje kod ; )

7yoDoas.png

Opublikowano

Ale mam te kody i chciałbym je wydać jak najlepiej to znaczy, jakaś zachęta do wejścia na to forum, czy coś.

sygnatura111.jpg
Opublikowano

Proszę kodzik do wykorzystania TYLKO przy zakładaniu nowego konta, ten od NVIDII.

Mi się nie przyda :)

8HY7VE-FD689Y-TUS3BX

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...