Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Max Payne 3

AvirO1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam kupilem max payne 3 i wlozylem plyte a ta sie wyciagnela.... wiec mam takie pytanie co jest przyczyna tego??

jest moze cos jak na steam/origin ze wpisuje sie kod produktu? i gdzie go wpisac? na rockstar game social club nieumiem tego znalesc);

pomocy

moj komp:

Alienware M15X

Opublikowano

sama z siebie się nie wyciągnęła...

zobacz czy dobrze "leży".

sprawdź czy nie masz gdzieś kodu na książeczkach, jeśli jest to spróbuj go na staemie wpisać i pobrać wersję elektroniczną.

bo z tego co wiem Max jest dostępny na steamie. a potem odpala się Social Club i robisz po prostu konto.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

probowalem na steamie i na origin pisze ze zly kod;/

@top sprobowalem inna plytke(assasin creed revelations) i tez niedzialal czyli 3x mi sie zepsul naped a z tego co wiem laptopy za taka cene jak 3x ci sie zepsuje to wymieniaja na nowy to prawda??

Opublikowano

z resztą w maxie to jest tak, że włączasz grę, logujesz się na social cluba i wyskakuje prośba o wpisanie kodu gry.

fs_overall.png

Opublikowano

np. pobrać z internetu, na warezach jest tego od groma

ofc, nie pobieraj wersji cracked tylko normalną. wtedy social club poprosi Cie o kod, i powinien pobrać aktualizacje.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...