Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

paczka z modami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie.

mam taki problem.. ;d

gram w mc z miesiąc i chce pograc na modach.. stosuje sie do tego http://www.mpcforum.pl/topic/283671-tut-jak-instalowac-mody-do-minecraft/ a mody sciągałem z http://www.mpcforum.pl/topic/637647-spis-spis-modyfikacji-do-minecraft-125/ . Po wypakowaniu tego i wklejania do jar tak jak w poradniku albo mi wsykakuje błąd jakiś albo jak właczy sie mc to mam czarny ekran -.- "

robie dokładnie tak : wchodze w uruchom wpisuje %appdata% i tak w minecrafta i wgl. wchodze w Minecraftf.jar i przez winrara . usuwam folder z tego "Meta inf" a potem wklejam te 15 modów chyba do tego. (wypakowanych oczywsicie ;d ) mozecie mi powiedziec co robie źle ? albo jak może ktoś mi dać tego .jar'a a modami podobnymi do "Huśka" co daje filmy na YT . ;>

oglądałem kilka jego filów i mi sie spodobaly te mody z tym lasem, nowymi creeperami, runami, artefaktami, nowymi urządzeniami, bronie z czarnej materii i wgl takie pierdoły. Może mnie ktoś poinsrułowac co dokładnie mam zrobić lub poprostu wrzućic swoj plik lub zrobić taki podobny do "Huśka" ? :D

Będa plusiki :D

DUPA :D

Opublikowano

Usuń całego minecrafta i jeszcze raz spróbuj, wgraj modloadera jeśli go nie masz. A poza tym Husiek gra na yogboxie czyli całej gotowej paczki modów.

Opublikowano

mam 1.2.5 ... a mody te sa tylko do 1.2.5 ..

chyba ze musze miec orginalnego MC zeby mody wgrywać ?

sorry ale jestem laikiem w "MOdach do mc " :>

Usuń całego minecrafta i jeszcze raz spróbuj, wgraj modloadera jeśli go nie masz. A poza tym Husiek gra na yogboxie czyli całej gotowej paczki modów.

a skąd wziąć tą paczkę ? :)

DUPA :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...