Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Instalacja BO

Gość Equ.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Dostalem od brata Bo. Key jest juz aktywowany. Jestem na koncie z nim. Jak wkładam płyte, to dalej wyskakuje mi żeby od nowa instalować mi Steam.

Reinstall Steama nie pomaga. Wykasowanie całego też. Chodzi mi o to, żeby zainstalować go z płyty, nie pobierać.

Opublikowano

Dolaczam sie do problemu.

Mozna zainstalowac BO z plyty jeszcze raz? Jak juz raz sie go zainstalowalo i potem usunelo i teraz znowu sie go chce zainstalowac? :D

Opublikowano

da sie 4 miesiace temu inastalowalem z plyty :D po prostu pozwol by posciagalo tak ze 20 - 50 mega ze steam potem zastopuj pobieranie i odpal plyte i wybierz zainstaluj powinno pojsc mi tak poszlo :D a potem jak sie zainstaluje pozostaje restart steam i pobranie latek.

Opublikowano

Ok juz sprawdzam, zaraz dam edita.

@edit

Chyba duzo nie dalo bo niby sciaga sie/instaluje na tej samej szybkosci ;/ A komputer mam pro takze bylo by widac roznice miedzy instalalowaniem a sciaganiem... Ale dobra nie wazne, dzieki i tak czy tak.

Opublikowano

Odinstaluj/ Usuń wszystko co związanie ze steamem, następnie przeczyść rejestr...

Włóż płytę, zainstaluj z niej steama a następnie grę.

Opublikowano

Ale czy to nie usunie mi wszystkich innych gier ktore mam juz na steamie? I czy jezeli bym to zrobil to moglbym miec BO zamiast powiedzmy na koncie xx1(na ktorym go kiedys zainstalowalem) to na koncie xx2?

Opublikowano

Ale czy to nie usunie mi wszystkich innych gier ktore mam juz na steamie? I czy jezeli bym to zrobil to moglbym miec BO zamiast powiedzmy na koncie xx1(na ktorym go kiedys zainstalowalem) to na koncie xx2?

Tak, usunie Ci wszystkie steamowe gry. Możesz zawsze tego BO pobrać (zostawiając komputer na noc).

Nie da się przenieść gry na inne konto, musisz zainstalować je na tym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...