Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Battlefield 3 Trainer +5 (Działa na Multiplayer!) [DETECTED]

botanicFTS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po co pobierać tego "Cheata"

Jak grać nie umiecie to albo się nauczcie lub przestańcie wgl grać, a nie tylko te Hacki

Pomogłem Daj +

Opublikowano

Poprostu nie popieram cheatów, hackow ani żadnych kodów

a na forum się znalazłem, jak szukałem dobrego forum o Minecrafcie ; P

Pomogłem Daj +

Opublikowano

Poprostu nie popieram cheatów, hackow ani żadnych kodów

a na forum się znalazłem, jak szukałem dobrego forum o Minecrafcie ; P

W takim razie jeżeli widzisz temat o cheacie najzwyczajniej w niego nie wchodź i wszyscy będą zadowoleni.

Na przyszłość nie pisz takich postów, może skończyć się to warnem. Proszę wszystkich aby nie odpowiadali na tego posta.

Opublikowano

Czy aby napewno jest undetected? Na no-pb grałem i hack działa dobrze co prawda za dużo najebane jest jak sie włączy wszystkie opcje ale działa.A na pb nie chciał mi się wogóle włączyć :/

Opublikowano

To jest Mem. hack tylko, więc PB powinien wykryć, sam autor pisze po angielsku:

"Graj na serwerach bez PB ( Dopóki nie polubisz kupownia cd-keyów )".

Osobiście, to bym nie próbował tego używać.

Opublikowano

Hack jest undetected, jak będziecie grali jak oszołomy strzelając każdego co popadnie przez sciany itd. to dostaniecie tego bana od admina na serwer, nie na PB

Opublikowano

Dokladnie hack dziala na serwerach z pb i nie kopie , jak ktos gra jak idiota z tym i nie umie wykorzystywac tego tylko gra jak noob to admin daje mu bana potem na serwie i zglasza to do pb potem takiego delikwenta , grajcie z glowa i nie pokazujcie ze widzicie przez scniany to nikt wam bana nie da. Jak bedziecie grac jak pojeby i mordowac wszystko i napierdalac do wszystkiego to ban bedzie od razu dany przez admina. Wiec myslcie jak korzystacie z hakow to banow nie bedzie bo hak jest nie wykrywalny puki nowa wersja nie wejdzie.

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

NIE SCIAGAC DZISIAJ DOSTAŁEM KICKA NA SERWERZE ...Ale nie od admina ale od punkbustera. i pisało last chance

Dziwicie mnie, ja na tym potrafię grać pół dnia, wbijać po kilka leveli, i nic mi nie robią. Gram na jednych z większych serwerów w BF3 ;c

Opublikowano

Kolego

FatherOvTerror co ty pindolisz za farmazony i wprowadzasz panike , po 1 jesli pb cie kikuje podaje na serwerze za co a nie podaje tobie informacji typu

last chance , kiknol cie admin uzywajac konsoli

sa 2 rodzaje adminow na serwerach tacy co maja pelne uprawnienia i tacy co maja tylko uprawnienia pb do kikowania sa to osoby co wlasciciel serwera nie ufa im i nie daje pelnej wladzy tylko daje im wladze kikowania z pb i to taka osoba cie kiknela, gdyby to pb cie kiknol to bys mial bana a nie kika z dopiskiem

Wiec jesli sie nie znasz nie wypowiadaj sie i nie pisz pierdol. ( pewnie myslisz skad to wiem o tych typach adminow wiec mowie mam serwer honorowy wiec wiem jakie sa typy uprawnien bo sam przydzielam ludzia co moga robic a co nie)

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Dziwicie mnie, ja na tym potrafię grać pół dnia, wbijać po kilka leveli, i nic mi nie robią. Gram na jednych z większych serwerów w BF3 ;c

Dokładnie to samo robie. Nie wiem po co ludzie pierdolą że bany itd. Ja gram normalnie czyli widze kiedy wyjdzie koleś zza ściany itd. Jak wyjdzie zaczynam strzelać a inni pewnie w ściane napierdalają ąż huczy bo chcą go zabić. Ludzie wallhack to nie strzelanie przez sciany / przechodzenie przez sciany to jest widzenie przez sciany. Świetny hack dzięki wielkie twórcy.

Opublikowano

ok pobiegam z nim... ale jak mnie zbanuja to cie zatluke :D

Oczywiscie nie wspomniales ze trzeba grac na normalu zeby przez sciany widziec :)

Nie tyle groźny jest rosyjski czołg, co jego pijana załoga.

Opublikowano

Rozłączenie z grą: wyrzucił Cię PunkBuster. Podany powód: PunkBuster kicked player '******' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Disallowed Program/Driver [79559]

Takie cosik. Znaczy się jest już wykrywalny czy mam coś nie tak?

Opublikowano

Tak cheat jest [ Detected ] sam mam już problemy z pb nie radzę na nim grać bo na razie nic nie wyskakuję .. ale potem będzie płacz

Opublikowano

Ja grałem na nim wczoraj od rana do 23 i żadnego kicka nie dostałem.

Nie bądz żyła daj ---!!

10 Post [V]

20 Post [V]

30 Post [V]

40 Post [V]

50 Post [V]

60 Post [V]

70 Post [X]

80 Post [X]

90 Post [X]

100 Post [X]

Mam konto na tym forum dłużej niż większość moderatorów,kidmodów... ale ja nie nabijam bezsensownie postów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...