Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra od nowa

UMN

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Siema! Chcę zagrać od nowa. Miał bym na początek glewię+9 , tygrę+9. Chyba nawet uda mi się załatwić pierścień expa na 3h.

Dobrze by było zacząć z takim "pakietem startowym"? Serwer Monastyr. Prawdopodobnie zagram mentalem.

Aaa.. i jeszcze jak macie jakieś fajne pomysły na nick (bez wulgaryzmów.. nie chcę dostać bana) to dajcie.

Jak podasz sensowną odpowiedź to 1 "lajk" a jak do sensownej odp. dasz fajny nick to 2 "lajki".

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Na sam początek Ci wystarczy, dobrze by było skołować ten pierścień expa na 3h to znacznie szybciej byś wbił level. Co do nicku to takie wymyśliłem: Qusy, Quincy, Verso, Prezes, Verdish, Komisarz, Freak, Fresh, BigSmoke,

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

na początek Ci wystarczy, ja bym sprzedał tygre , kupil mnisia +9 i cos jeszcze, i bil metki w m1 na 15 lv :)

nick . hm. dreeV55 ?

Dafuq ?

Opublikowano

nick polecam taki, by nie było w nim dodatków typu "xD" czy "prokox", nie polecam także wpisywać żadnych liczb bo wezmą za dzieciaka... Mi przypadł do gustu np. Aray, lub Arinu ; )

Co do Twojego pakietu. heh wiele razy zaczynałem z pakietem i szczerze mówiąc to świetny początek ; ), jednak dużo ciekawiej gdy sam wszystko zdobywasz swoją postką nową.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...