Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Guest Passem

Zaldax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,zdobyłem guest passa pobrałem diablo3,ale gdy się loguje wyskakuje mi: Dostępna jest nowa aktualizacja do Diablo III.Gra zostanie zamknięta i aktualizacja zostanie zainstalowana automatycznie.Grę będzie można kontynuować po zakończeniu tego procesu. Lecz gdy biorę OK,włącza sie patcher, i wyskakuje: Diablo 3 Już Działa.Biorąc OK to znika,jeśli nie nacisne OK nic się nie dzieję.Po ponownym włączeniu wyskakuje że wersja gry jest aktualna lecz gdy chcę się zalogować dalej to wyskakuje.W Czym Problem?

Opublikowano

Witam,zdobyłem guest passa pobrałem diablo3,ale gdy się loguje wyskakuje mi: Dostępna jest nowa aktualizacja do Diablo III.Gra zostanie zamknięta i aktualizacja zostanie zainstalowana automatycznie.Grę będzie można kontynuować po zakończeniu tego procesu. Lecz gdy biorę OK,włącza sie patcher, i wyskakuje: Diablo 3 Już Działa.Biorąc OK to znika,jeśli nie nacisne OK nic się nie dzieję.Po ponownym włączeniu wyskakuje że wersja gry jest aktualna lecz gdy chcę się zalogować dalej to wyskakuje.W Czym Problem?

To w końcu chcesz sie zalogowac i blad wyskakuje czy wgl nie mozesz wlaczyc gry? Jesli nie możesz sie zalogowac, to odp. jest prosta, jutro ma wejsc patch i serwerry sa wylaczone. Jeśli nie mozesz włączyć gry, ot masz cos zjebanego, w kazdym bądź razie nie jest to związane z quest passem, może sprobuj odpalic d3 jako admin ;f

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Musisz wejść w opcje i zmienić server na europe bo w azji i ameryce jeszcze nie wyszła najnowsza aktualizacja .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...