Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]WTF? Mało Fps? Rozdzielczosc Ekranu

Demac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. Mam mianowicie 2 problemy w Call Of Duty Black Ops

1 Problemem jest to ze mam jakies 60-80 Fps Full HD i Ekstra .Myślę że to jest bardzo mało jak na taki sprzęt

Ram:8GB

Karta Graf:GTX 550 Ti

Zasilacz:430 V

Procek:Intel Core i3 2 rdzeniowy 3,07GHz CPU 540

No i ten monitor Full HD :D

2 problem polega na tym ze nie moge dopasowac rozdzielczosci.. Chciałbym Grac na 1280x720p na monitorze FullHD .Gram na Full HD dlatego ze jak daje 1280x720p (HD) to po prawej stronie mam taki duuuzyy czarny pasek..W innych grach jest ok np w battlefiled 3,metin2 tylko w black opsie jest źle tak samo jak dam 1280x768,840,960

Prosze o rozwiazanie 2 problemow Dziękuje

Jodziu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jestes pewien ze masz monitor full HD?? a nie 16na10 ?? bo ja tak mam z moim monitorem i wtedy jak nagrywam cos z kina w 720p to rgram w trybie okna :D

Opublikowano

Ludzkie oko nie dostrzega więcej niż 30FPs, więc nie wiem jakim prawem narzekasz na 60-80 :D

Jeżeli wydaje Ci się, że masz lekkie freezy czy też lagi- to tylko złudzenie, bo BlackOps Jest tak zrobiony i tak słabo zooptymalizowany, że tak to niestety wygląda.

Możesz pobrać jakiegoś configa na fps, ale wątpię aby to cokolwiek dało, bo i tak wizualnie Ci to efektów nie zmieni.

Co do drugiego problemu/pytania:

Musisz mieć inny monitor niż Ci się wydaję, innej opcji nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...