Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Kogoś AKTYWNEGO do gry.

ziombel95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.Szukam ogarniętej osoby do gry w metin2 PL od nowa na nowym koncie z 1 lvlem.Wracam do gry z wieloletnim bagażem doświadczeń związanych z tą grą.Z doświadczenia wiem jaka różnica jest kiedy się gra w 2 osoby a nie pojedyńczo dlatego też szukam drugiej osoby..najlepiej żeby miała te 16 lat + z ts'em i jakimś kontaktem..niczego nie oczekuję żadnych wpłat czy czegokolwiek.Jeśli jakaś osoba zdecycuję się na taką gre to musi być to osoba ogarnięta która juz nie raz prowadziła postacie 75 + i wie co i jak bez zbędnego pier******a o zadania czy o takie podstawowe rzeczy.Szukam osoby zaufanej która jest zdecydowana na zrobienie pro eq i wiadomo jednak że będziemy w coś inwestować na tych późniejszych lvlach ale będzie to kwota dzielona na pół i po tyle samo wpłacamy..Dwie osoby będą miały stały bezwarunkowy dostęp do konta i do danych 2 gracza na wszelki wypadek jakby trafił się jednak jakiś "cwany lis" który myśli że może mnie zrobić w bambo.Jeśli trafiła by się taka odpowiedzialna i ogarnięta osoba proszę o kontakt na numer gg : 43573247. Jest możliwe spotkanie osobiste jeśli będzie ono w zasięgu możliwości.Szukam wyłącznie AKTYWNEGO gracza który będzie brnął ze mną ostro ku topce :)

Opublikowano

Na poczatku ładnie pięknie, ale po co dostęp np. Do mnie i do Cb ? Mało osób tak powiedzmy "zaryzykuje"

Opublikowano

od tego jest specjalny temat

http://www.mpcforum.pl/topic/512061-szukasz-przyjaciol-do-grygraczy-do-gildiipomocy-na-serwerze-lub-potrzebujesz-pomocy-z-zadaniem-zajrzyj

1345559513-U619318.png

By Kolorowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...