Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co kupić ?

Wilkinson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema kupiłem sobie dziś 10400 BFUNDS i nie mam pojecia co kupic przydalaby się jakaś broń w gre wchodzi tylko Commando i Soldier , gunnerem chyba sie gorzej gra.

I chyba chciałbym żeby byla to bron co sie oplaca teraz wogole kupic mam 9 lvl zaraz 10

Opublikowano

jaki granacik?

NIe ma zadnego super tomyego sa tylko stolen ....

a do tego tych tomyych jest dużo...

JA JEBIE ZALOGOWALEM SIE NA KOMANDO I DODALO MI BATTLEFUNDSY NA COMMANDO ZAMIAST NA SOLDIERA CO ROBIC HELLLP!!!!

Opublikowano

Tak jak koledzy wyżej. Na commandosa polecam kupić jakiś nóż, nie te nowsze maczety, tylko Super Nóż Royal, a snajperke zależy jaką wolisz czy szybko strzelająca z małym rozrzutem i obrażeniami czy wolną z dużym rozrzutem i dużymi obrażeniami. Gunner i commando to według mnie najlepsze postacie. kabajasowi chodziło o Stalowy Granat Ręczny. A jeśli chciałbyś coś kupić na gunnera to Pogromca Czołgów i Super Szwajcar.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Dzieki ale tych Stolen Tomych jest dużo!

I po zatym mówie żę na Soldiera mi zajebało Fundsy i mam fundsy tylko w tych co są w royal army ( komandosa i Gunnera) a 9 lvl bez fundsow kurw.

PS> Skoro mówicie o gunnerze to co na gunnera ??????

Opublikowano

Stolen/Super -,- Kup szybkiego tomka , granat i Lr Pistol -,-

Za przeproszeniem co ty pierdolisz? Dla soldiera Super/uber!Większy magazynek+ większza szansa na krytyka. -.-

Tak jak koledzy wyżej. Na commandosa polecam kupić jakiś nóż, nie te nowsze maczety, tylko Super Nóż Royal, a snajperke zależy jaką wolisz czy szybko strzelająca z małym rozrzutem i obrażeniami czy wolną z dużym rozrzutem i dużymi obrażeniami. Gunner i commando to według mnie najlepsze postacie. kabajasowi chodziło o Stalowy Granat Ręczny. A jeśli chciałbyś coś kupić na gunnera to Pogromca Czołgów i Super Szwajcar.

Zależy jak chce autor grać, jeśli jako snajper to pupawka pipsqueaka/snjperka stefana i Super ręczna armatka harrego/uber pistolet daleko zasięgowy, jeśli chce zabijać nożem to super nóż royal/ uber nóż konrada i Super ręczna armatka harrego.

@Up

Nie kradzione, zwykłe!Jaką frakcją grasz?

461151420292002410470.png
Opublikowano

czemu piszecie po polsku macie polską wersje ? przeczytajcie mój up bo mi n ie działają fundsy na Soldierze.

CZY WY NIE ROZUMIECIE ŻE TYCH TOMYICH JEST CHYBA 5 ???? KTÓREGO TOMYEGO MAM KUPIC!!!!

Opublikowano

Lol jest jeden super tommy. Super śliska giwera grega czy jakoś tak no i siekacz charliego. A dla gunnera to super szwajcar/uber plecodrap, super/uber strzelba LR no i super lub zwykłe rpg. Lepiej kup też sobie jakieś ubranko lub pozę.

Opublikowano

M16+ak74 w natio :P

Nie słuchaj go, to jest najdroższy zestaw, i w sumie nie najlepszy.

Jest jeden Tommy's super typewriter (Super maszyna do pisania Tomka)!

461151420292002410470.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...