Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Dot. Systemu Operacyjnego Beda †

swswsw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemq all

Czytajac wypowiedzi userow wnioskuje ze WINDOWS XP HOME SP3 "nie uciagnie priv servera" znaczy ze nie mozna na nim stawiac privka. A wiec mam pytanie, czy jest to prawdą? Proszę o opinie userow ktorzy sa przekonani o tym co pisza lub osob ktorym udalo sie na HOME postawic serva. Dzieki Wam z gory.

Opublikowano

WYMAGANIA VIRTUAL PC2007 SP1 :

W nich nie ma systemu windows xp home sp3 . Wiec oznacza ze nie bedzie dzialac. Ale to tylko teoria nie wiem jak to jest w praktyce.

Opublikowano

@PanZaglady

Wiem o tym. Nie jestem kidkiem, ktory nie czytal wymagan. Lecz temat ten powstal po to aby ktos komu udalo sie postawic odpowiedzial. Mi np. Na filmiku robo12 w ipv4 adress wyswietla sie ip - mi nie. Tak samo uruchamiajac serv zawsze jest blad polaczenia z serverem. Wiec prosze o odpowiedzi nadal.

Opublikowano

Hm szczerze ja polecam XP PRO SP3 . Na windows 7 tez ip nie pokazywalo mi ... i nie zapisywalo... na xp pro sp3 pieknie odpala serwer.... zapisuje ip i spokojnie gram i moge rozwijac baze danych . Ustaw w biosie BOOT CD i zresetuj kompa i podczas ladowania powinno zapytac BOOT CD/DVD kliknij klawisz. Wtedy klikasz tak .

Tylko jesli mam byc szczery nie warto miec 2x XP >.< . BO jaki to sens ? 2 rozne licencje z czego pro jest lepsza... Takze polecam format u mnie to 30min niecale...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...