Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mateusz3234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od dłuższego czasu szukam wh na steam niewykrywalne przez VAC.

I nie mogę znaleść szukałem na tym forum i jakoś żadne z nich nie działało ma ktoś może jakiś link lub coś co działa 100% i nie jest wykrywalne?..

Ps. Chce wh na steam, ponieważ wkurzają mnie NS jak na wh cisną i kolesie na steam co mają anti-ss, albo Wh na steam>1

Opublikowano

Wh na steam i jeszcze bez anty-ss? Bo za darmo nie ma, a jestem pewien, że jak długo nie grasz na wh to bana dostaniesz w jednym dniu do tego ss'y i demko. I po steam. Szkoda steam lepiej odpal ns i tam graj na wh.

Opublikowano

Wh na steam i jeszcze bez anty-ss? Bo za darmo nie ma, a jestem pewien, że jak długo nie grasz na wh to bana dostaniesz w jednym dniu do tego ss'y i demko. I po steam. Szkoda steam lepiej odpal ns i tam graj na wh.

Czasami myślisz jak piszesz?

Na serwerze jak go zbanują to nie traci steama (śmiech).

Tylko zostanie zbanowany na serwerze, a na VAC'u dostanie bana jak będzie miał jakieś tajwańskie hacki + bany na bl/ligach.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

a i po drugie , dostajac bana na ns dostajesz na ip, + steam id, wiec lepiej pierw dostac bana na steamie potem na ns -.- bo po co tracić serwerownie ? :)

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

a i po drugie , dostajac bana na ns dostajesz na ip, + steam id, wiec lepiej pierw dostac bana na steamie potem na ns -.- bo po co tracić serwerownie ? :)

Buhaha!

Naprawdę widzę tutaj to forum się zmieniło..

STEAM_ID to jest jedno i tylko na nim może dostać bana.

Jak dostanie bana na IP to na steamie będzie mógł grać, tak samo odwrotnie dostanie na steamie to na ns'ie będzie mógł grać..

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

@ Up o dziwo dostalem bana na takiej dobrej serwerowni z bl, na ip, wszedlem steam i tez ban :)

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Czasami myślisz jak piszesz?

Na serwerze jak go zbanują to nie traci steama (śmiech).

Tylko zostanie zbanowany na serwerze, a na VAC'u dostanie bana jak będzie miał jakieś tajwańskie hacki + bany na bl/ligach.

Pewnie, że nie traci steam, ale już bez przyszłości to konto. Bo jak będzie dobrze grał, a nie będą mieli pewności, że odpalony to od razu perma dostanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...