Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]cs 1.6 steam kilka pytan :D

AHC1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1. Czy istnieją dobre cfg do steama? A i jak je odpalić? Np. ściągnąłem sobie xxx.cfg, na innym serwie właże wpisuje exec np. aim.cfg pisze cos tam celuje mu tak na banie i nie docelowuje tej bani/nie trafia jej wogle to dziala? a na jakiej zasadzie bo nie ogarniam?

Po 2. Znacie jakiegos pixelaimbota z funkcjami np on, tyle ze w grze ich nie widac? typu organner.pl, ale platny sms/paysafecard.

Albo moze jakis dobry aimik znacie pod steam niewykrywalny?

Po 3. a może wlasny serwer zalozyc jakos tam wgrac met0ri i jako h@ na nim jechać xD? nie wiem odp... dam lajki

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Po 1. Czy istnieją dobre cfg do steama? A i jak je odpalić? Np. ściągnąłem sobie xxx.cfg, na innym serwie właże wpisuje exec np. aim.cfg pisze cos tam celuje mu tak na banie i nie docelowuje tej bani/nie trafia jej wogle to dziala? a na jakiej zasadzie bo nie ogarniam?

Po 2. Znacie jakiegos pixelaimbota z funkcjami np on, tyle ze w grze ich nie widac? typu organner.pl, ale platny sms/paysafecard.

Po 3. a może wlasny serwer zalozyc jakos tam wgrac met0ri i jako h@ na nim jechać xD? nie wiem odp... dam lajki

1. Cfg to cfg, a nie aim...

2. Przez sms'a nie ma, a innych stron nie znam.

3. Steam serwer? Da się, zrobić własny serwer. Następnym razem pisz zrozumiale, bo połowe nie wiem co dokładnie Ci chodzi.

Opublikowano

1.. config nie ogarniasz? wpisuja w konsoli exec met0ri.cfg, odpala im sie tam bocik jakis i wale te hs istnieje to ??...

3. co ty mi tu pierdolisz przeczytales pytanie? czy warto zalozyc serwer, wgrac tam met0ri i na nim jezdzic jako h@? pierw sie zastanow nad czym piszesz.

"+"

Opublikowano

A.D. 1

Config to plik tekstowy, w którym zawarte są najważniejsze informację dotyczące ustawień cs, np. bindy.

Config wczytujesz, wpisując w konsoli:

exec xx.cfg

A.D. 2

Już gdzieś o tym pisałem, pomału już giną te płatne hacki, nie polecam ich kupować.

P.S

Skoro chcesz jechać na aimie to jak nie chcesz być wykryty? Wchodzisz na serwer i magazynkiem wybijasz 10 osób, nikt się pewnie nie kapnie..

A.D. 3

Żenujące, żeby H@ odpalał się na swojej serwerowni, ale to już twoja sprawa.

Wgraj sobie met0ri i rconem bij ludzi.

Pozdrawiam!

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

A.D. 3

Żenujące, żeby H@ odpalał się na swojej serwerowni, ale to już twoja sprawa.

Wgraj sobie met0ri i rconem bij ludzi.

Pozdrawiam!

@UP jak rconem?

"+"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...