Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

Hellas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, na początku zaznaczam, jeżeli napisałem temat w złym dziale proszę o przeniesienie do prawidłowego działu.

Robię projekt maksimum trzech serwerów CS 1.6 lokalizacja PL.

Do czego zmierzam? Szukam ekipy do projektu, forum mam zrobione na darmowym skrypcie phpbb by przemo, jednak zmodyfikowane przeze mnie, dodałem w nim wiele modyfikacji, m.in linki seo, tagi tematów, statusy steam, odnośniki ESL, wiele wiele innych, ale nie do tego zmierzam.

Pragnę zaistnieć ze swoim projektem na Polskiej scenie Counter Strike, amatorem nie jestem, dlatego poszukuję do ekipy ogarniętych osób, znających się na rzeczy oraz mogący poświęcić swój czas na właśnie ten projekt.

Poszukuję:

Jednego junior admina, osoby, która pod moją nieobecność zajmie się całym projektem, mająca duży wpływ na to co się będzie działo w owym forum, serwerach.

Kilku moderatorów, osoby, które będą nadzorować użytkowników na forum, wprowadzać nowości, karać w najgorszym przypadku itd.

Adminów na serwer, akurat na chwilę obecną postawiony jest jeden serwer ProCOD, mamy niby unikalny pluging, awanse klas itd, ale nie w tym rzecz, co z tego, że to wszystko jest, skoro i tak mało osób gra na serwerze. Administratorzy pełnią funkcję zajmowania się serwerem, pomaganiem graczom, reklamą serwera itd.

Jeżeli jesteś zainteresowany dołączeniem do tego projektu, złóż podanie na naszej witrynie

http://cs-srodmiescie.mzone.pl/wzor-podania-na-moderatora-i-wymagania-nabor-otwarty-vt25.htm

Dziękuję wszystkim za zainteresowanie, pozdrawiam mtzzka aka street

Opublikowano

Nie umieszczamy linków do for w publikacjach serwerów. Umieszczenie takowego

Kara:

Warn 5%, usunięcie tematu, ban na 3 dni.

Cls.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...