Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] GetDeviceCaps() failed!

Haluucynek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Upewniłeś się, czy twoja karta da radę CA?

Pobierz i zainstaluj najnowsze sterowniki do niej.

Jak nie pomoże, to pobierz C++ i Net Framework 4.0

Jak wykonasz te czynności, to zrób reinstal CA.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/533438-p-getdevicecaps/

juz dziala , trzeba bylo pobrac stery. like

-.-

Czyli jakie sterowniki?

Do karty graficznej...

@ja pier... Pro PC 5 minut wysyła się...

Opublikowano

Beka wykrywa ci zintegrowaną kartę ;x Dowiedz się jaką masz normalną i dopiero pobierzesz sterowniki lub spytaj się brata.

Opublikowano

To co dałeś to są właściwości tej karty, dowiedz się od brata jaką masz tam kartę graficzną i dodatkowo musisz przełączyć kartę w biosie.

Opublikowano

a nie da sie nigdzie sprawdzic jaka mam karte graficzna?

jak przelaczyc karte w biosie? nie rozumiem

no kurwa co mam zrobic

mam standardowa karta vga i jakie mam pobrac sterowniki zeby ten combat mi zadzialal ?!

Opublikowano

Po pierwsze siedmioletni skurwielu nie wnoś tu twoich zachowań z podwórka.

Po drugie skoro nic nie rozumiesz, a Piecu Ci wsszystko dokładnie powiedział to po co jeszcze drązysz?

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

No sciagnalem i nadal nie dziala

Jakie są jeszcze potrzebne programy aby uruchomic combata?

hymmm ściągnąłeś, a zainstalowałeś ? może to jest ta przyczyna

jak nawet nie wiesz co to jest bios to się nie dotykaj spytaj się brata albo oddaj do kogoś kto się zna na tym .... osobie która nie wie gdzie sprawdzić sterowniki bios będzie czarną magią ...

@up

popieram całkowicie ...

Opublikowano

to moze powiedz gdzie to znalesc zebym sam sb poradzil a nie chce bratu dupe zawracac, jak mozesz wyjasnij jak zielonemu, wszystko, powoli.

btw. Panie Filipie, moglbys zamknac morde pierdolony zerowcu? chuja sie znasz, grasz jak pizda i udajesz mistrza mpc, jebany smiec.

'siedmioletni skurwielu'? nie ma co, pokazales klase, pewnie jestem od Cb starszy, dzieciaku

Opublikowano

Nie podaję , nie podawałem i pewnie nie będę się podawać za mistrza mpc.

Jak mam Ci pomóc skoro nie wiem nawet jakiego masz kompa?

Powiedz chociaż jaką masz płytę główną . Skoro sam nie wiesz to idź po braciszka i niech on to zrobi.

Zielony ot tak tego nie zrobi...

To nie flame

Zamiast zawracać dupę połowie tego działu to wypierdalaj do braciszka , szybciej , bez nerwów.

Opublikowano

up@ stop flame ...

bios możesz włączyć tymi przyciskami : DELETE F12 Esc Enter albo będzie Ci pisać na dole w prawym rogu.

Biosa możesz włączyć przed włączeniem się Windowsa czyli jak włączysz kompa to naparzaj w te przyciski, aż Ci się najprawdopodobniej włączy niebiesko czarny ekran .

Wejść w menu BIOSU Advance/Chipset Cofiguration/ Primary Graphics Adapter/PCI express - to jest do wyłączenia karty zintegrowanej .

Ale zaczekaj na zdanie innych bo nie jestem pewien.

Opublikowano

OMG człowieku

Poszperaj sobie w necie jak przełączyć karę graficzną z zintegrowanej na normalną ...

Opublikowano

piszemy Ci, że masz zintegrowaną kartę graficzną i musisz włączyć tą normalną ....

nie chcę dawać reklamy czy cuś ale łap

http://forum.dobreprogramy.pl/mam-karte-graficzna-zintegrowana-chce-podlaczyc-zwykla-t130143.html

jeżeli ma to w czym pomóc ..

Opublikowano

piszemy Ci, że masz zintegrowaną kartę graficzną i musisz włączyć tą normalną ....

nie chcę dawać reklamy czy cuś ale łap

http://forum.dobreprogramy.pl/mam-karte-graficzna-zintegrowana-chce-podlaczyc-zwykla-t130143.html

jeżeli ma to w czym pomóc ..

to mam zrobic co mowiles wyzej?

Opublikowano

ja tam uważam, że bez braciszka to sobie nie poradzisz i ty nie szperaj chyba, że na własna odpowiedzialność :) ....

Opublikowano

Sa miliony plyt glownych i kazdy musi sobie indywidualnie kombiowac jak uruchomic karte zewnetrzna wylaczajac zintegrowana.

Nikt ci tutaj dokladnie nie powie bo nikt nie wie jaki jst akurat na twojej plycie bios i nie wie jak dokladnie krok po kroku cos nacisnac zeby ruszyla zwenetrzna grafika.

Pozatym musisz jeszcze podlaczyc monitor do tej zewnetrznej zeby w ogole bylo o czym mowic. Jak sie nie znasz (widze ze tutaj sam nic nie zrobisz nawet z pomaca internetu) to zawiez komputer do serwisu i tam ci wszystko zrobia.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...