Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]4200

GoldenUser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Jaki jest dobry champion do tam chyba 4200 (?). Albo może zbierać do 6300 i kupić coś ciekawego. Jak na razie najfajniej mi się gra karthusem, wcześniej fiddlem i jaxem. :P Preferuje ap i ad ;D

Opublikowano

temat rob wedlug wzoru geju, za 3 godziny usune ten zalosny temat jezeli nie bedzie wzoru

hahaha jaki troll poprosze perma ;>

@TOP Jaxa budowales pod hybryde ?

Ja proponuje ci Irelie sam mam zamiar ja kupic dosc podobna postac do jaxa tylko robi wiekszy rozpierdol

Jezeli podobal ci sie Karthus to Kassadin tym bardziej ci sie spodoba fajna postac nie do zajebania dzieki ulti.

Za 4800 masz chyba kennena Jezeli masz podniego runki i jestes ogar mozesz sprobowac nim zagrac bo fajna z nim jest zabawa

mozna budowac go pod AD jak i AP

Ostatnio moda jest na TEEMO wiec wyproboj go o jest w rotacji

PS Mi takze niedziala wzor na IE ;> Wiec nie pluj sie do niego.

Opublikowano

Dodaj wzór - czas 1h.

Oj cos nie poszlo:)

TOPIC@

Wedlug mnie akali bedzie dla cb dobrym wyborem,galio tez,swain tez,duzy dmg w late game,a widze ze lubisz takie postacie.

sstwc.jpg

Opublikowano

Mam akali i wgl. nie potrafię nią grać, ulti nie rozumiem wgl - szybki czas ładowania, ale jakoś nie czuję tego DMG :(

No coz,nie kazdy ma do niej sentyment,jednakze jak ma feeda to potrafi carrowac gre;)

Oprocz niej polecam orianne,nie od razu ja ogarniesz ale ma taki dmg nawet ze zwyklych ciosow ze kazdego rozwali na midzie,rowniez polecam lux,swietne ulti,nice stun i slow.Moze robic za supporta bo ma ochronke;)

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...