Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z GTA4

korzonkow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam straszny problem z GT4 nie wazne na jak niskich ustawieni ustawie gra sie tnie mam win 7 home premium 64 bity 4gramu procesor AMD Phenom II X4 840 karte graficzną GeForce GTS 450

gry nie uaktualnialem wie ktos jak sobie z tym poradzic

SYGNATURA

Opublikowano

GTA 4 ma strasznie słabą optymalizację. Żeby chodziło bez laga musiał byś mieć jakąś

Nvidie geforce gtx 260 i procek intel core i5-750 (8m cache, 2.66ghz). Niestety to troszke kosztuje

bez gif.

Opublikowano

GTA 4 ma strasznie słabą optymalizację. Żeby chodziło bez laga musiał byś mieć jakąś

Nvidie geforce gtx 260 i procek intel core i5-750 (8m cache, 2.66ghz). Niestety to troszke kosztuje

morze pacz gta pomoze

nie wie ktos czy istnieje jakis program do optymalizacji procek i karta daja rade największy problem jest z ramem

prosze o pomoc

SYGNATURA

Opublikowano

Też miałem ten sam problem ale jak wyłączyłem Harmonogram Zdarzeń i wrzuciłem path 1.0.4.0 to wszystko pięknie mi chodzi na wysokich

Też mam Win 7 64 bit... :D

Opublikowano

Ja mam dobrego laptopa i na średnich sie podcina.

Wgrałem patcha Grand Theft Auto IV Patch 1.0.7.0 i 0 laga.

Spróbuj u ciebie.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Wyłącz harmonogram zadań, zainstaluj najnowszy patch do gry. Jeśli to nie pomoże - wina leży po stronie komputera.

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...