Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka słów o nowych GM'ach

Grasu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie paru z was zastanawiało się jak będą nazywać się nowi ludzie nadzorujący forum jak i grę. Sam szczerze mówiąc nad tym myślałem zaraz po tym jak WR zmienił dystrybutora. Tutaj parę informacji o nich.

Administrator

NXFallenLUX

GameMaster

NXAres

Nazywam się NXAres i gram w WarRock'a od 2007r.

Mój forumowy nick to NXAres.

W War Rock'u możecie mnie znaleźć pod imieniem NXAres lub [GM]Ares. Mam nadzieję, że pogramy parę rund razem.

Jestem niemieckim GM'em, więc mogę mówć po niemiecku lub angielsku.

Zgłosiłem się na posadę GM'a ponieważ szukałem pracy w przemyśle gier już od kilku lat.

Pragnę wyczyścić grę z tych złych goblinów i bawić się z wami lepiej bez nich..

Moja wiadomość do graczy:

Graj uczciwie!

Będę wykonywał swoją pracę tak dobrze jak tylko będę potrafił. Mam nadzieję, że będziemy się dobrze ze sobą bawić.

GameMaster

NXBoomer

Witajcie bojownicy,

Nazywam się NXBoomer i gram w WarRock'a od 2007r.

Mój forumowy nick to NXBoomer.

W War Rock'u możecie mnie znaleźć pod imieniem NXBoomer lub [GM]NXBoomer, Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku :).

Jestem tureckim GM'em, mogę rozmawiać po turecku i angielsku. Znam również włoski.

Zgosiłem się na posadę GM'a ponieważ chciałem wspomóc społeczeństwo War Rock , jak i graczy pochodzących z turcji.

Mogę zagwarantować, że gracze grający uczciwie pokochają tą grę, jednak Ci co oszukują nie będę nic mówił, sami zobaczycie :)

Moja wiadomość do graczy:

Jesteśmy tutaj tylko dla wa. Będę wykonywał swoją pracę tak dobrze jak tylko bedę potrafił. Do zobaczenia w grze !

Bez odbioru.

GameMaster

NXEagleEye

Witajcie bojownicy,

Nazywam się NXEagleEye, gram w tą grę od końca 2006 roku.

Na forum znajdziecie mnie pod imieniem NXEagleEye. W grze będę [GM]EagleEye.

Czekam z niecierpliwością by pomóc w grze oraz na forum i oczywiście jakiś bitw. Nie mogę się już doczekać.

Będę jednym z angielskich GM'ów . Posługuję się angielkim, Hindi oraz cześciowo Konkani (jakaś odmiana języka hinduskiego o.O)

Głównym powodem dla którego zgłosiłem się na posadę GM'a była ogromna ilość hackerów psujących grę oraz zabierając z niej całą zabawę.

Z niecierpliwością czekam na pozbycie się wirusa znanego jako "hakerzy", że tak się wyrażę.

Moje przesłanie do społeczeństwa graczy jest proste:

Graj uczciwie, Traktuj innych z szacunkiem, dokładnie tak jakbyś sam chciałbyś być traktowany przez innych.

Przede wszystkim przestrzegaj zasad!.

Hackerzy będą warnowani, JA WIDZĘ WSZYSTKO!

Napisz do mnie wiadomość lub napisz w lobby jeżeli masz jakieś problemy z hackerami.

Będę wykonywał swoją pracę tak dobrze jak tylko bedę potrafił. Nie mogę doczekac się by zobaczyć Ciebie w grz.

Pozdrawiam

NXEagleEye

GameMaster

NXArtanis

Witajcie bojownicy,

Nazywam się NXArtanis i gram w War Rock'a od 2008r.

Jestem kolejnym angielskim GM'em, który już od dłuższego czasu współpracuje z NXEagleEye.

Moje forumowe imie to NXArtanis w grze zamierzam być [GM]NXArtanis lub NXArtanis.

Zgłosiłem się na tą posadę GM'a Nexona ponieważ hackerzy występujący w grze całkowicie ją rujnują. Mam nadzieję, że będziemy się dobrze razem bawić

I wish to try my best to keep the hackers at bay and the clean players happy. (jakaś metafora)

Pozdrawiam,

NXArtanis

GameMaster

NXSirion

Cześć bojownicy,

Nazywam się NXSirion, grm w War Rock'a od 2006 r.

Mój nick w grze to NXSirion lub [GM]NXSirion .

Możemy i zagramy parę dobrych gier w warrock'u.

Jestem niemieckim GM'em dlatego możecie kontaktować się ze mną po angielsku lub po niemiecku..

Zgłosiłem się na Game Master'a ponieważ gram w tą grę od dawien dawna i wiem jak wiele zabawy można było czerpac z WR, kiedy nie było hakerów oraz "powerlevers".

Teraz postaram się, zebyś był częścią nowego jak i sprawiedliwego Warrock- żebyś poczuł się jak to było parę lat temu.

Moja wiadomość do społeczeństwa:

Czasami mozecie przegrać. Nie poddawajcie się i bądzcie lepisi następnym razem.

Bądź uczciwy i dojrzały, a każdy będzie się dobrze bawił ;)

GameMaster

NXRambo

Witajcie bojownicy,

Nazywam się NXRambo, gram w War Rock'a od 2006 r.

Na forum nazywam się NXRambo, W grze mam nick [GM]NXRambo.

Pochodzę z Turcji , posługuję się angielskim, tureckim oraz francuzkim.

Zgłosiłem się na posadę GM'a z powodu zatrważającej liczby hackerów w grze.

Jestem tutaj by pomagać wam na forum, w grze, oraz w "customer support", oraz by robić eventy czyniąc was szceśliwymi :)

NXRambo

I jeszcze lista wszystkich gmów :

• [GM]NXFallen
  • [GM]NXBelsazar
  • [GM]NXPydracor
  • [GM]NXZeusman
  • [GM]NXSyn
  • [GM]NXEirror
  • [GM]NXKronos

32354141673387527780.png

Opublikowano

Podoba mi się ich determinacja w celu wyeliminowania hackerów z WR. Szczególnie podoba mi się NXRambo który będzie także w supporcie pomagał, czyli już nie maszyna będzie odpisywać standardowe gadki (mam nadzieje)

Opublikowano

Ja jeszcze na liście userów ani razu nie widziałem żadnego GM

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

Ja już miałem zaszczyt grać dzisiaj z [GM]NXZeusman ;]

Co do informacji to na pewno się przyda osobom którzy grają na plvl np. Harbor Ida z OPK

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Dobrze, że są nowi Administratorzy. Widzę, że Kronos tylko przeszedł ze starych GM'ów. Miejmy nadzieje, że będą zmiany dzięki temu.

Dzięki za info.

Pozdrawiam, Mathias.

Opublikowano

A gdzie info o Kronosie? :P

Dzieki za informacje.

Mozesz podac źródło ?

Like :)

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

@up

Zgłoś sie może Cie wezmą xD

a co do gmów to widziałem już paru z nich jednak w lobby:(

Opublikowano

Podzielam zdanie HackerX czemu nie ma polaka skoro w wr można powiedzieć że gra tyle samo albo i trochę więcej polaków niż turków? jak zwykle za przeproszeniem napisze "chuje" z nexona nie pomyśleli.

Opublikowano

cyt: " Pragnę wyczyścić grę z tych złych goblinów i bawić się z wami lepiej bez nich.."

"jednak Ci co oszukują nie będę nic mówił, sami zobaczycie"

"Hackerzy będą warnowani, JA WIDZĘ WSZYSTKO!"

"Podoba mi się ich determinacja w celu wyeliminowania hackerów z WR."

DEJA VU

już gdzieś to wcześniej słyszałem

rzygać mi się chce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...