Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie do ogarniętego dh

arciobks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki mały problem. A mianowicie dotyczący eq. (poniżej wstawie link do zdjęcia, sorry ze bez statystyk ale są one chyba zbędne tu.) Jak widac mam 2 kusze 1 ręczne. Dps wydaje sie byc ogromny ale tu jest jedno "ale"... Dps jest wyciągniety z mocy krytyków... mam 26k hp i po 300 resów. 1 akt ściągam all na hita ale w drugim nie moge nawet początku zrobić. Możecie mi doradzic jak najlepiej chodzic ubranym (chodzi głównie o bronie), bo mnie to juz denerwuje ze nic nie moge zrobic...

http://i45.tinypic.com/29up10n.jpg - link do zdjęcia

Opublikowano

Dobry łuk lub kusza 2h + kołczan. A w ogóle to jak to zrobiłeś ze masz tak dziwnie poprzestawiane skille? np. Prebicie pod ,,Q'' (1).

@down Wielkie dzięki.

Opublikowano

Na tym filmiku jest pokazane jak odblokować interface, żeby każdy skill można było ustawić gdzie się chce:

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

kup 2h kusze lub luk, osobiscie wole luk, i laduj tylko w dex i mozesz w wite ale to mniejsza.. ja laduje w dex i mf i czasami cos w wite i resy jak sie trafia.. i jest w miare ok, daje rade.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...