Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące nicku w grze.

Legolandia-RP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie.

Można mieć na PL'u nick np. SpragnionySexu, SzczesliwyOrgazm itp?

Chodzi mi o nicki z takimi słowami właśnie, nie z wulgaryzmami tylko coś takiego.

Opublikowano

Raczej nie, przeczytaj regulamin

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Lepiej nie ryzykować osiągniesz coś a oni się dowalą do Twojego nicku i możesz nie potrzebnie bana zarobić widywałem ludzi z podobnymi nickami ale sam bym nie ryzykował :)

29wr21h.png

Opublikowano

Wiesz Co? Szczerze to nie wiem.

Ale GM'i mogą byc cwani ;] Na początku ''niby'' nie beda Cie widziec, osiagniesz Coś, a tu ! Tada ! Masz bana , i koniec. :P Lepiej nie ryzykuj.

Dafuq ?

Opublikowano

Po co kusić los?

Aż chyba takiego "wulgarnego" nicku nie potrzebujesz.

Na pewno uda Ci się coś wymyślić innego!

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

Znam kogoś kto na końcu w nicku miał "JP" (co ma różne znaczenia :) ) i dostał bana po 60 lvlu, więc wymyśl coś normalnego.

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Dokładnie. Ja miałem nick jak jeszcze grałem SilnyOrgazm i normalnie grałem, nawet na ox'ie pisałem z GM'ami wbiłem 68 wchodzę na konto i było, Twoje konto jest zablokowane.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

jak jestes zboczeńcem to możesz a GM zadecyduje czy się nadaje :)

Ale raczej możesz bo widziałem wiele takich nicków i nie byli banowani :P

Opublikowano

Dodam ze koleś ma nick NiWhoJa a ma cos pow 80lvl i gra ze 2 lata. Jest bez bana

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Na Endurionie grał kiedyś DawcaOrgazmu czy jakoś tak, ale nie wiem czy dostał bana, czy po prostu przestał grać. Znałem też gościa, którego buffka miała nick CiśnijDupSex :D . Czy została zbanowana kiedykolwiek nie mam pojęcia, bo od dawna już nie gra. Lepiej jednak nie ryzykować i mieć normalny nick.

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...