Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avgard Role Play |200slotów| System rozwoju postaci |handel |FRAKCJE| SpoutCraft

kajekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.png Avgard ROLE PLAY Server Diamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png

Na serwer wchodzi się przez clienta "Spoutcraft"

Adres IP:(tymczasowo) 37.59.46.106 /ogólnie: rp.avgard.pl

Typ Serwera: Survival

Potwory: Tak

Zwierzeta: Tak

PvP: Tak, poza strefami takimi jak spawn.

Premium: Nie

Sloty: 200

Whitelista: Nie

Nether: Tak

Status: buddy_online.gif

1337425569-U363900.png

Rpgessentials,Essentials, MobArena, AuthMe, AntiCheat, PermissionsEX, Border Guard, CheatShop,

dynmap, iEconomy, LWC, WorldEdit, WorldGuard...

Rpg Essentials, daje takie możliwości jak:

Rozwój postaci, zdobywanie doświadczenia, potrzebnego do odblokowania kolejnych poziomów broni, zbroi, czy górnictwa, itp., Możliwość wizualnego nabywania itemów w adminshopie(przy targu na spawnie) i wiele innych

1337425578-U363900.png

kajekPL, tymek19, MikoGot, szymik12, kiziorm

1337425590-U363900.png

Serwer jest dostępny 24/7.!

Grając u nas nie będziesz miał żadnych lagów, mamy maszynę z 16GB pamięci ram!!!.

Gra osadzona jest w klimacie fantasy/średniowiecza.

Na czym polega gra na serwerze?:

Gracz zaczyna na spawnie na przeciwko herbu królestwa Avgard.

Po zejściu do komnaty z ogłoszeniami, gracz dowiedziawszy się ZASAD GRY, może wyjść ze spawnu, lub udać się do Netheru lub na targ(po lewej lub prawej stronie spawnu)

Gracz jest od samego początku pełnoprawnym obywatelem, może budować, niszczyć, grabić, handlować itp.

W grze wprowadziliśmy system rozwoju postaci, kolejnego odblokowywania nowych przedmiotów, nowe bloki, oraz bronie.

Gracz rozpoczynając swoją przygodę sam kieruje swoim losem, może dołączyć się do Frakcji(o czym niżej), lub kierować życie w swojej kryjówce.

Na spawnie umieszczony jest portal do Strefy Walki(Areny PVP). Gracze mogę tam toczyć bitwy pomiędzy sobą, zdobywając flagę przeciwnika, zanosząc ją do bazy i eliminując po drodze wrogów

INNE:

-PVP ogólnie włączone, lecz miejsca publiczne takie jak spawn są chronione i na nich gracz może czuć się bezpieczny.

-Bez whitelisty

-Team Speak3: rp.avgard.pl <-serdecznie zapraszamy!

-Dostępne są konta VIP, dające możliwość swojego sklepu na spawnie, komendy home oraz warpów. Każdy rodzaj konta VIP ma określone właściwości(więcej na forum serwera)

Teraz frakcje...

Aby założyć własną Frakcję/Grupę/Gildię/Plemie musisz:

1. Posiadać konto na forum.

2. Zapoznać się z REGULAMINEM TWORZENIA FRAKCJI (dostępny na forum)

3. Napisać w podanie na frakcję według WZORU. (Nazwa musi być w klimacie RPG)

4. Po zaakceptowaniu twojej frakcji możesz ją założyć. (Frakcje bez podania zostaną od razu usunięte).

5. Załóż temat w DZIALE FRAKCJE[/b] z nazwą twojej gildii ORAZ JEJ OPISEM

6. W temacie napisz regulaminy, listę członkówi i inne istotne rzeczy związane z frakcją.

7*. Opcjonalnie możesz poprosić administrację o swój pokój frakcyjny na team speak 3 serwera.

KONTAKT: e-mail: [email protected] lub PW administratorów

ZAPRASZAMY NA SERWER![/color]

43869291147722018043.png

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spawn ładny. Ale sciągnięcie innego clienta by grac normalnie tam to raczej nie tylko mnie odrzuca. Raczej nie przewiduje aby ten server stał się jakiś popularny.

Gdybym ja miał kase na taki serv... Ale cóż.

Opublikowano

Spawn ładny. Ale sciągnięcie innego clienta by grac normalnie tam to raczej nie tylko mnie odrzuca. Raczej nie przewiduje aby ten server stał się jakiś popularny.

Gdybym ja miał kase na taki serv... Ale cóż.

client daje bardzo duzo mozliwosci ktorych inne serwery nie oferuja.
Opublikowano

Polecam server w 100% :)

Ogarnięci Admini co najważniejsze : )

Pobranie gildii to chyba nie żaden wysiłek? Hm..?

Zapraszam

Opublikowano

200 slotow ? - robienie masowek to jest ogromny - szczegolnie gdy jescze beda dzieci ;]

Nie zagram

U nas dzieci nie znajdziesz. Trolle są banowani. Wejdź zagraj.
Opublikowano

Zapraszam na server : )

Polecam w 100%

Wystarczy wejść na forum jest podane w regulaminie na serwerze i pobrać clienta : )

I grać grać i jeszcze raz grać :)

Opublikowano

Swietne system polecam server.

Narazie nie wiem jak ze stabilnoscia gdyz narazie nie gra zbut wiele graczy

Tak wiem, jest to 2 dzień serwera, do gry ogólnie wbiło ok 100 graczy przez 2 dni, ale sporo z nich to małe dzieci i trolle, a ci co zostali i chcą grać, to grają. Mam nadzieję że będzie więcej.
Opublikowano

czemu serwer off ??? zle ip czy co wchodze na rp.avgard.pl

Link zewnetrzny CLS

Nie spamujcie T_T Up/Up2

Nie polecam czemu ? Dyn map kazdy moze znales baze i ja podbic wiec sobie nikt za bardzo nie pogra no chyba ze z obsydianu se zbuduje to pozdro

Opublikowano

czemu serwer off ??? zle ip czy co wchodze na rp.avgard.pl

Link zewnetrzny CLS

Nie spamujcie T_T Up/Up2

Nie polecam czemu ? Dyn map kazdy moze znales baze i ja podbic wiec sobie nikt za bardzo nie pogra no chyba ze z obsydianu se zbuduje to pozdro

Dynamiczna baza jest po to by móc znaleźć frakcję, a podbić jej nie możesz, dopóki nie wypowiesz wojny. A ip jest TYMCZASOWE!!!liczbowe
Opublikowano

No dobra ale skumaj to ktos zaczyna gre / gra jakies 3 godziny nad budowa zamku i jakis koks w ulepszonym eq Patrzy na mapke 5 min jest u niego w bazie wpisuje /f enemy Frakcja okrada i idzie dalej Czy to normalne jeśli uważasz że tak to widać nie ogarniasz ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...