Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzyskiwanie hasła

Kakauko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy zna ktoś inny sposób odzyskania hasła niż przywrócenie i wysłanie nowego na email znając wszystkie dane tj date urodzenia imie nazwisko i majac dostep do emaila?

Opublikowano

Dobrze byłoby gdybyś napisał co wiesz o koncie (jakie dane).

Oczywiście uniwersalny sposób to napisanie do nic ticketa, w którym będziesz przekonywał ich, że konto do którego próbujesz zmienić hasło jest faktycznie twoje.

32354141673387527780.png

Opublikowano

nie o to chodzi ja mam wszystkie dane moge zmienic ale jest problem bo 2 osoba tez zna dane email itd konto jest na onecie zmienilem wszystkie hasla ale ona zna date urodzenia nie zna chyba imienia i nazwiska ktore jest potrzebne do przejscia do trybu zmiany hasła. I ja się pytam czy ta 2 osoba jakimś cudem może uzyskać dostęp do konta w warrocku albo email.

Opublikowano

Tak jak wspomniałem. Może do nich napisać i podać to co wie. Jeżeli ewentualnie ich przekona to może zmienić hasło, ale szanse małe.

Poza tym skoro znasz wszystkie dane to nie problemu by potem zmienić znowu hasło.

Do meila raczej nie.

32354141673387527780.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...