Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Force op hack 1.2.5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, macie może jakiś Force Op Hack na 1.2.5 wraz z hasłem? Jeżeli tak to proszę na PW o linka i hasło. Dlaczego na PW? Bo zaraz narobi się dzieci które też to będą chciały i nie będą potrafiły tego spożytkować.

Take it easy my friend

Opublikowano

@up jesli niewidzisz ze ten koles odpala konsole serwera i daje te opcje .. to jestes dziwny

Jak zobaczysz to specjalnie odpala na boku konsole i daje te opcje ... - Keylogger

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@topic

To własnie Ty jestes dzieckiem, które nie będzie potrafiło tego używac, jesli dostałbyś tego hacka, za chwile 50% dużych serwerów padnie.

Wypierdalaj.

jebać psy

Opublikowano

Przykro mi, ale takiego hacka nie znajdziesz, mógłbym Ci napisać takiego hacka, pod 1 IP serwera, ale tego nie zrobie. Każdy ForceOP działa, ale tylko na jednym IP serwera, na którym go po raz pierwszy używano. Czemu Ci nie dam? Gdyż potwierdze słowa

Więc nawet nie licz, ze Ci dam/ zrobie takiego hacka. Nawet ja, z takiego czegoś nie korzystam. Bo nie chce nikomu psuć rozrywki. Więc, WYPIERDALAJ!

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

A czym mi ktoś mógłby napisać pod IP serwera od kolegi?

Bo muszę usunąć bedrock w mob grinderze a on nie chce tego zrobić... ;/ Dałbym sobie Op'a usunął to i od razu wywalił bo po co więcej to trzymać? Mam na serwie wszystko co potrzebne i nawet więcej :P tylko ten bedrock :'(

A skoro działa tylko na jedno IP to tym lepiej bo nie użyje tego na innych serwerach.. ;P

Jakby co to jest IP

s58.mineserv.eu:21488

Nie mam sygnatury bo to głupota... ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...