Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] SERWER NA PLIKACH ARYMAN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Postawiłem serwer od początku do końca na plikach aryman zgodnie z poradnikiem który sam stworzył

Próbowałem coś kombinowac samemu jednak nic to nie dało więc problem polega na tym iż

-Pliki wszystkie sie poprawnie ładują konfiguracja ip hamachi i tak dalej wszystko pomyślnie

-Portmap odblokowane porty wszystkie które podał aryman w swoim tut....

-Hamachi odpalone sieć założona i wszystko działa...

-Client 2010 mam wątpliwości ale wydaje mi się że wszystko dobrze skonfigurowane..

-Poprawnie łączy się z FTP i Navicat..

więc jaki może być powód ze nie moge się zalogować ?

Wpisuje login i passy do wcześniej utworzonego konta i wyskakuje komunikat "Zostaniesz połączony z serwerem"

i tyle z gry :)

Prosze o pomoc.... i to jak najszybciej jesli to możliwe

Dodany plik serverinfo download

Opublikowano

Pliki Armana to są SF2006...

Użyj clienta 2008

Czyli mam rozumieć że uzyć clienta i spolszczenie ? bo w 2008 o ile pamiętam nie trzeba robić launchera

Pozdrawiam.

Opublikowano

Tak, użyj clienta 2008r. i spolszczenia ze swoim ip, portami i nazwą.

Ps. Nie lepiej używać plików 2010? Pzdr. ;)

Wydawało mi się że czystsze znaczy lepsze :) ale najwyraźniej się pomyliłem...

Opublikowano

kolego pliki 2008 były dobre jakieś 4 lata temu teraz masz praktycznie wszystkie na 2010 z zmienionym pongiem więc praktycznie za koażdym razem gdy pobierasz inne pliki musisz sobie zmienić pong.

Opublikowano

kolego pliki 2008 były dobre jakieś 4 lata temu teraz masz praktycznie wszystkie na 2010 z zmienionym pongiem więc praktycznie za koażdym razem gdy pobierasz inne pliki musisz sobie zmienić pong.

Tylko nie mam pojęcia gdzie mam znaleść pong w serwerze ponieważ żaden tutorial nie opisuje na plikach arymana

Opublikowano

łapaj

http://www.mpcforum.pl/topic/580370-tutjak-znalezc-pong-kazdego-clineta/

Wszystko ok tylko ja nie wiem jak mam go zmienić w serwerze a nie w cliencie ;/ bo mam pliki Arymana a ten plik game w ogóle nie mam pojęcia gdzie się znajduje...

zeby podmienić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...