Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

tekkit- problem z dodaniem pluginu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam posiadam tekkit 3.0.3 no premium ściągniety chyba od jakiegoś hiszpana:) brakowało mi w nim pluginu Forestry.. i teraz tak client tego działa bez problemu, jednakże serwer nie może załadować tego.. oczywiscie forestry serwer.. gdy zmienie gamemmode na serwie na kreativa i przeciągne jakiś przedmiot z forestry.. np klucz na ekwipunek użytku to mnie wywala z serwa, i tak jest z chyba wszystkimi przedmiotami, natomiast na single player działa normalnie..

moje kroki poczynione:

aktualizacja forge na 3.0.0+

wgranie pluginu clienta do mods w .minecraft

wgranie pluginu na plugins w serwerze (po odpaleniu launchera pisze że nie może załadować)

Plugin ściągnąłem stąd: http://forestry.sengir.net/wiki/index.php?n=Main.Downloads

mam :

BuildCraft 2.2.14

IC2 to industrialcraft ? jak tak to mam wersje: industrialcraft2-1.95b

RP2 to redpower? jak tak to mam 2.0p5b2 przynajmniej tak pisze w nazwie

oprocz tego mam kilka innych modów w tym Railcraft-5.2.4 z którym był jakiś problem dzis "Error Loading Railcraff save Data:Not in GZIP format"" usunąłem plik railcraft.dat i juz tego problemu nie bylo.. tylko nie mam pojęcia co zrobiłem nie tak że dzieje się j.w napisałem

Do tego w serwie pojawiają się :

"can't keep up! Did the system time change, ar is the serwer verloaded?"

Jeśli można poprosze państwa o pomoc w ów problemie

pozdrawiam serdecznie, w razie czego postaram się odpowiedzieć jak najlepiej, jednakże zaznaczam że z tematu jestem zielony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...