Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Większa czujność GMów. Onyks czy Obsydian ?

K4but0o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie GM częściej logają, gdzie jest łatwiej dostać bana. Na Onyksie czy na Obsydianie ? Mam do wybory któryś z tych serwów (qmpla grają na tych) i nie wiem gdzie zagrać. Gdzie się lepiej gra pod względem cen, bocenia (czujność gma) ? Doradźcie który byście wybrali :)

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

Wybierz Onyks tam tak dużo banów jak na obsydianku nie leci.

Chodź też ładnie polują

Co do cen to jednak solar stoi ładnie.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Jak jeszcze grałem, to jeden z gm'ów, nick jak dobrze pamiętam miał na S codziennie latał w poszukiwaniu fishbotów, Na onyksie.

Co do innych banów, to widziałem kilka botów, które potrafiły być po kilka dni w jednym miejscu, więc chyba nie jest aż tak źle.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Onyks, grałem tam to tak dużo nie poluję, tzn tak mi sie wydaję, bo ja kiedyś, jak na FB siedzialem, to nie dostałem bana, a łowiłem tak przez długi okres czasu :)

Co do cen, solar ładnie stoi. Ale bez isa trudno sie dorobic na PL ^^

Dafuq ?

Opublikowano

To czy dostaniesz bana za hacki to wszystko zależy od Twojego szczęścia mój kolega kiedyś używał fishbota przez miesiąc nie wyłączając komputera a drugi natomiast miał go 2dni i ban (oczywiście przemieszczali się na mapie) a co do cen to nie wypowiadam się ponieważ zakończyłem swoją karierę w Metin2!

Pozdrawiam!

29wr21h.png

Opublikowano

xXPixel wiem :) Ale z doświadczenia wiem, że na niektórych serwach bociłem w tym samym miejscu ponad 2 tygodnie bez bana a na innym ban po 4h :) Dzięki za pomoc, to wybiorę onyksa :)

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

Wybieraj onyksa.

Gram (grałem) tam od 3lat.

Nie sprawdzali nie raz, nie odzywali się przez tygodnie. *może zwidy*

Byłem raz u kolegi, bocił na onyksie. Podszedł GM, wydaliśmy jakiegoś nupka i nie dostał bana ;d

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

To też zależy na jakiego GMa trafisz może być taki który to zleje a inny może dać od razu bana.

Albo koleś obserwował akurat bota i pisał z GM bo z samego doświadczenia wiem że oni zawsze piszą "jesteś" i z nim piszesz hehe. Ja zawsze udawałem że mam niby bota i mnie nie ma i oni zawsze pisali (m1 ch1) :)

29wr21h.png

Opublikowano

Wybierz Onyksa.

Mój kolega wyjechał na tydzień na wieś,zostawiając kompa,przez 5 dni expił na bocie i nikt go nie złapał :P.

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...