Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Się W Nocy Dzieje Na Pl-u?

Bukajos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż od kilku dni ( o ile nie od nowego patcha - dokładnie nie pamiętam ) zostawiam Fishing bota na nocne łowienie na 2 kompach...

zostawiam je włączone ok. godziny 2 w nocy, i zawsze kiedy wstaje rano, a czasami i budzę się w nocy, to albo jestem w mieście (że niby ktoś mnie zabił?)

albo jestem wylogowany...

Dzisiaj jednym z włączonych botów był ten od francuza, więc sporządził raport.

Na pierwszym kompie Mietek się zaciął (na lapku lepszym niż drugi... ) a na tym gdzie używałem FB by francuz wylogowany, więc patrzę w raport i widzę, że rozpoczęto łowienie o 2:06 a zakończono ... 2:26...

I WTF?! Czy oni w nocy restartują server koło godziny 2:30, czy mają jakieś zabezpieczenia przeciwko FB?! o.O

Dodam ze o 7:15 nie mogłem się zalogować na konto z laptopa ( błąd połączenia z serwerem [ myślałem, że ban ] ), ale 5min później spróbowałem na PC i konta są w pełni sprawne.

Więc jeszcze raz się pytam WTF?!

Piszę poprawnie po Polsku.

Pomogłem? - Daj 5* ;)

2773179.jpg

Opublikowano

w nocy moze byc restart, bo na forum metka pisalo z restarty i konserwacje beda odbywaly sie w nocy;) jesli ci to pomoglo to 5* nie zaszkodzi ;d

Opublikowano

Nie oszukuj ^^

Jeżeli przez min. 20 minut masz jednostajne ruchy GM się o tym dowiaduje. A grasz na serwie z GMem któremu nie chce się banować. Na Exandrosie i Feniksie tacy są, reszty nie wiem

reklama RMCF1902

Opublikowano

Na onyksie są tacy gm że potrafią znikać !

i gdy expisz nagle pojawiają się obok ciebie jak jakieś duchy i BANISTER LOGIN

76561198090890807.png

Opublikowano

no ja właśnie gram na onyksie i GM'a widziałem raz xD tzn raz widziałem, że był online.

Czyli co? co mam robić, żeby bot sobie spokojnie łapał ryby?

Bo jak grałem do godziny 2 to łapał elegancko od jakiejś 23, po2 już 20 min...

poza tym, przed patchem chyba działało elegancko całą noc, a jak rano wstawałem, to jeszcze łowiło...

Piszę poprawnie po Polsku.

Pomogłem? - Daj 5* ;)

2773179.jpg

• 5 tygodni później...
Opublikowano

@up

to zapodaj...

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...