Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W co ładować ?

Allcatraz2K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobre auto to mało powiedziane, to super wóz. Ładuj w przyśpieszenie, bo rating Vmax jest super.

Nieźle ulepszony RTR-X, mój ma wszystkie staty coś koło 680.

Opublikowano

Nie podobno, tylko miażdży system :D mega na wyścigi i pościgi bez tych super części to wymiata :D Myśle, ze szczególnie dużej różnicy to nie robi, ale ładuj w przyspieszenie :)

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Dzięki wielkie, dowalę mu przyspieszenie 715 + jeśli już czegoś nie zrobiłem z tymi platynkami -.-, a max zostawię na 703, ucierpi na prowadzeniu bo do 650 spadnie no, ale nic.

Wydaje mi się jeszcze, że za każdym razem gdy dodam jakąś część to on prowadzi się całkiem inaczej. Z żadnym innym tak nie mam, ze muszę się n nowo uczyć jeździć lub to tylko moje wymysł : D

Zapomniałem o jeszcze jednym skille mu dać wyścigowe? jak lepszy start i coś tam z obrotami?

Opublikowano

Jak chcesz sie nim ścigać to wyścigowe :P Tam doskonały start, przedłużone nitro, zwiększona jego moc itd. Jak pościgi to zwiększ mase ( choć i tak mu wystarczy ;p ), ale gratki bo staty ma wyrąbane :D

DARKVENOM22.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...