Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzęt DJ

Remzoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam mały problem. Chciałbym sobię kupić jakiś sprzęt DJ'owski, mixer dla początkujących, gdyż bardzo pragnę się tego nauczyć, a jak narazie nie mam o tym zielonego pojęcia. Zwracam się do was z prośbą o jakieś porady co na początek kupić, aby się nauczyć podstaw.

Pozdrawiam, Remzoo ;-)

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Z najtańszych najlepszą opcją dla początkujących jest

Reloop RMX-20

Kup kartę dźwiękową i podepnij mixer pod nią i zagrasz VirtualDJ + mixer, za jakiś czas możesz kupić CDJ, ale to już większy wydatek jeśli chcesz nowe :P

Opublikowano

Skoro nie masz o tym zielonego pojęcia to ściągnij program dj'owski dla początkujących i zacznij na nim (Virtual Dj).

Znaczy pojęcie mam w programach, lecz nie na sprzęcie ;-) Proszę o więcej wypowiedzi ;]

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Jak ogarniasz VDJa to przejdź do Traktor DJa :)

Fajna zajawka, jak miałem 16-17 też się bawiłem ale ciężko było mi uzbierać na sprzęt i skończyło się na komputerowych zabawach.

Teraz kiedy powiedzmy stać mnie na coś takiego zacząłem się bawić w winyle ... generalnie nie wiem czy warto inwestować 500 złotych w jakieś konsole, chyba że chcesz jakoś te pieniądze potem odzyskać i ogrywać jakieś imprezy.

f.png

Opublikowano

Nie no, jeszcze za wcześnie ;-) W tym roku dopiero 14 lat kończę :D

Chcę się w to zaciągnąć bo wiem że lubię to robić, oraz gdy będę starszy mogę jakoś odzyskać pieniądze na to wydane właśnie poprzez jakieś mini wsytępy ;-) Zobaczymy, bo sprzęt jakiś na 100% kupię, tylko nie wiem jeszcze dokładnie jaki.

NU94p9A.gif

Wracam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...