Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exc3ll3ntMt2 [Hamachi][Pl]

wiejo123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dedyk.png

parametry.png

cpu.png

Intel? Core?2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz 2.40GHz

ram.png

4Gb

net.png

http://www.speedtest.../2015750859.png

linki.png

web.png

5.186.125.12

reg.png

5.186.125.12

klient.png

Bedzie

rank.png

Niema

is.png

Niema

ip.png

5.186.125.12

status.png

On

pl.png

http://speedy.sh/b2kdH/Laucher.rar

skan.png

Nie mogłem zrobić (Nie wiem jak) sorry za to ale plik jest czysty zapewniam was ;)

info.png

npc.png

:D" />

start.png

250lv%20

ulepszacze.png

Niema

exp.png

1000%

drop.png

1000%

yang.png

1000%

video.png

[media=][/media]

Otwarta.png

kontakt.png

Hamachi

team.png

[HA]Exell

autor.png

Sieci:Exc3ll3ntMt2@1 - @10

stopka.png

Opublikowano

A gdzie system ulepszeń? Jeśli prezentacja jest robiona na "szybko" to serwer także, czyli nie warty uwagi.

@Edit

Nie polecam i to bardzo, konto robi HA? Śmiech na sali.

Opublikowano

Po ch*j robicie takie servery na których nic nie ma co? Jak chcecie mieć server trzeba poświęcić mu czasu a nie ch*ju muju dzikie węże, a potem dziwicie się dlaczego nikt nie gra. Trzeba zachęcić graczy do grania a nie robić taki burdel!!!

Napisze coś jak będzie mi się chciało!!!

Opublikowano

3x up

Serwer był zrobiony na szybko reje też, prawdopodobnie serwer będzie off 2,3 dni. Wszystko ulegnie zmianie. Jeżeli wejdzie Administrator serwera, to już dziś nic włączane nie będzie, ponieważ serwer jest na gotowcach i nic nie jest zrobione (prawie nic), mimo to (prawdopodobnie) ja z ha będziemy wszystko robić od nowa tzn. handlarze ( aktualnie gotowce nie z rykoxa ) będą ulegać zmianie. Zbrojek nie będzie dużo, możliwe że 2,3,4 do 5 bronie to samo po 5 par najwięcej albo 2,3,4. Więcej informacji jak wejdzie admin. Jeszcze jest możliwość ze ha tak zostawi co jest chyba nie możliwe

2x up

ha doda ale prawdopodobnie jutro. Jak możesz przedłuż do wtorku/środy.

nabije sobie tę 5% ale dobra, up-ie burdel ?... Człowieku, zrób sam serwer i zobaczymy czy będzie idealny (wątpię żebyś coś ogarnął) Powodzenia życzę ; ]. Serwer on albo dziś na chwile albo za 2/3 dni.

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

poco dajecie temat 2/3dni przed(poto jest jak czytac nieumisz dyskusje/zapowiedzi)... a nie zajmowac spis tematow... ja tu juz wszystko pobralem a tu off 2/3 dni

Opublikowano

Czytaj do konca nie polowe, serwer jest na chwile wlaczony jak bylo obiecywane, a edycja bedzie krotsza poniewaz z ha jutro bedziemy pracowac od 13/14 do 22 i prawdopodobnie w srode bedzie on(ja bede na wyjezdzie)

Technik aka Quester Helper.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...