Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Runki pod AD CARRY

Ruudi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Możecie mi polecić jakie runki złożyć pod ad carry typu Vayne lub Ezreal?

Z góry dzięki, pozdro

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Gość Menesterowy
Opublikowano

Armor, AD

Armor, Armor Penet

AD, AS

/Dami, po co ad carry walczącemu przeciwko ad carry magic resist bo nie ogarniam? :D

Potem ma już lifesteal więc te magic resist do wielkich czynów się nie przydadzą

Opublikowano

Mark; Armor Pene

Seal: Armor

Glyph: Mresist per lvl

Quint: Armor Pene lub AD

Jeżeli chodzi o Eza to możesz dać marki AD bo ezio ma bardzo mały przelicznik AD

@Mene

Ogólnie ja wolę m resist bo zazwyczaj mam tak na rankedach że ap carry z mida po wbiciu 6 lvl gankuje bota z junglerem

Po prostu wole mieć troche mresista na mida w razie ganku .

Opublikowano

To zależy jak wolisz. Runy pod AD - Łatwiejsza farma, Armor pen - useless na początku, ale dobre w late game, na takiego maga który ma max 100 armora. Armor - dobre na bota, na którym zawsze będzie przeciwny AD Carry ( rankedy ). M res - sytuacyjne, prakktycznie każda postać ma coś co bije z AP.

Ja proponuje tak i sam osobiście tak biegam :

Czerwone - Armor pen

Zółte - Armor

Niebieskie - Atk Speed, ale możesz brać też AD lub flat hp, ale AD dużo ci nie da, więc jak wolisz. AS pomaga w last hicie, ewentualnie flat cool down

Quinty - AD

Opublikowano

Quinty: ad

Seal: armor

Glyphy: ad/ as

Mark: armor pene

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...