Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mass Effect 3 - parę pytań. :)

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy opłaca się kupić tą oto grę ?

Wiem, że to może się wydać trochę dziwnym pytaniem, ale :

1. Czy ogólnie będę zadowolony z gry ? Ile czasu zajmie mi przejście głównego wątku ?

2. Jak wygląda multi ? - Chodzi o grywalność, czy serwery są w miarę pełne czy wieje nudą oraz czy multi jest ciekawe ?

E9mwj60.png
Opublikowano

1: Jeśli nie grałeś w poprzednie części, to będzie to problematyczną kwestią ponieważ część fanów jest zadowolona a część nie. Ta część głównie dla nowych graczy jest skierowana przez multi.

2: Nie ma serwerów tzn... Jest tryb hordy i wszystkie gry są na serwerach EA i po pewnym czasie wieje nudą, dlatego też polecam regulować grę w MP by nie rzucić w kąt za szybko.

Opublikowano

Witam.

Czy opłaca się kupić tą oto grę ?

Wiem, że to może się wydać trochę dziwnym pytaniem, ale :

1. Czy ogólnie będę zadowolony z gry ? Ile czasu zajmie mi przejście głównego wątku ?

2. Jak wygląda multi ? - Chodzi o grywalność, czy serwery są w miarę pełne czy wieje nudą oraz czy multi jest ciekawe ?

1.To zależy:

-lubisz dużo akcji mało gadania - single player zbytnio cię nie zadowoli

-Gra jest bardziej jak interaktywny film niż gra

2. Co do multi jeszcze grałem 2 razy i mogę powiedzieć że jest nawet fajne

1213o.jpg

Opublikowano

1. Ta gra jest nastawiona na fabułe, na wybory moralne i poznawanie całkiem nowego i kosmicznego Lore. Więc jeśli pogrywasz w gry typu CoD i szukasz tytułu właśnie cholernie oskryptowanego, nastawionego na akcje, to ME3 nie jest dla ciebie ;)

Gra bez misji pobocznych zajmie około 10h z dialogami.

Jeśli jednak chcesz poznać wszystko co BioWare zaserwowało w ME czas może się wydłużyć kilkukrotnie.

2.Multi staje się po pewnym czasie nudne. Ale o 10-20h może przedłużyć grę.

Opublikowano

Hmmm...

Sam klucz jest za 50zł na fabrykakluczy.pl a nie chcę dawać 130zł za produkt który mam przejść w 10h, poza tym nie grałem w poprzednie części i może mnie nie zadowolić. :)

No nic, dzięki za odpowiedzi.

CLS.

E9mwj60.png
Opublikowano

Akurat ME3 może być ala CoD, bo jeśli nie importujemy Save z ME2, to podczas tworzenia postaci, wybieramy tryb gry na Akcje czyli ala CoD. Jest tam jeszcze RPG i Fabuła, ale w tym drugi mamy tylko opcje dialogowe, postać sama nam się rozwija.

Jeśli chodzi o tryb akcji, to decyzje jak i umiejętności same się wybierają.

Opublikowano

niby tak, ale to tak samo jak zamówić sobie pizze i wziąć tylko dwa gryzy. Na takie produkcje jak me/wiedźmin, czy nawet risen trzeba poświęcic troche czasu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...