Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krasz na forum (lagi)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zwracam się do was z bardzo wielką prośbą. Otóż przejdę do sedna sprawy. Dosyć nie dawno pewna osoba (Nie chcę podawać nicku itp zachowam dyskrecje) skraszowała mi forum ujmę to tak, po prostu bez żadnych danych do konta serwera, danych ftp itp wbiła na forum i skraszowała je totalnie. Czas ? hmh... może z 5min. tej osobie to zajeło. Skrypt, który posiadam na swoim forum to php przemo. Pewnie zastanawiać się będziecie jak to skraszowała ? otóz opiszę to dokładnie

-Dana osoba napisała do mnie tak "Wejdź na forum za jakieś 5min. i zobacz co się stanie"

-Przeczytałem wiadomość po czym aut. wszedłem na forum i były tak straszne lagi jak bym miał najsłabszy internet i nie tylko ja tak miałem ale wszyscy forumowicze

-Anoim. powiedział, że była to słaba dawka, mógłby zrobić tak, że były by takie lagi, że procesor hostingu nie wytrzymałby i padłby mi serwer

No to cóż sytuacja chyba bardzo dobrze opisana, wiecie w czym jest rzecz. Chciałbyś się po prostu zemścić na tej osobię i prosiłbym o jakieś wskazówki jak wykonać takie krasze u obcej osoby na serwerze www. (forum) oczywiście też php przemo. Nie wiem no jakieś wskazówki, hmm.. tutoriale ? coś żebym po prostu załapał, co i jak ...

Z góry dziękuje Pozdrawiam!

urt2hg1.gif

30646.gif

Podobała ci się Reklama/Serwer/Czy mój post daj te add.png, przecież to nic nie kosztuje, jak dasz na pewno się odwdzięczę

Daj ocenkę, skomentuj, Po prostu Wbijaj na Profil !!

Opublikowano

Skrypt, który posiadam na swoim forum to

php przemo.

Odpowiedziałeś sobie już na pytanie...

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...