Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] HTN +9 za free [Singapore]

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj próbowałem wgrać spolszczenie do Mt2 Singapore. I aby sprawdzić czy działa zalogowałem się na ch1. Wchodzę patrze, koleś daje mi w handel HTN myślę "+5 pewnie" daje akcept to i ja daje akcept.

Potem po paru sekundach patrze na ten naszyjnik a tu:

48888166798822194777.jpg

Ja takie "WTF?!

o.O" i do kolesia od razu piszę "thx <3". Myślałem że kończy grę albo jakiś noob mu się włamał i eq wyrzuca.

Ale za chwile piszę "What?" i żebym mu go oddał bo się pomylił.

Chciał go dać komu innemu ale ja w tym czasie się zalogowałem i przez pomyłkę mi go dał.

Ja pisze że nie oddam bo go dostałem normalnie przez handel, to ten że pisze do GA.

No to ja "Pisz sobie".

Za chwilę pisze do mnie GA i takie coś:

51101730488616226672.jpg

No i w końcu mu go oddałem, a ten w zamian dał mi riba +9 avg 20% i adder.

Opublikowano

Szkoda że dopiero teraz się o tym dowiedziałem. Tak to bym teraz koksił na serwerze ;)

No ale cóż, ostatnio mam dużego tam farta.

Opublikowano

WiesiekEx , ja mam bana na IP , haha i za byle gówno , no ale typ mnie wrobił , i wyszło że miałem stronke która wyłudza passy haha , no ale co i tam gram dalej ta blokada gówno daje ^^

Opublikowano

Ładny fart, ja bym od razu przełożył na inne konto :D

taki wisiorek 300kk :D

Nie banują na ip ;)

Wisior mogłeś wywalić i podnieść inną postacią. Raczej by nie doszli.

A 3/4 banlisty to:

"Account related to ..."

i nie banują po ip ? spytaj GM to się przekonasz

1005286_188271551341459_1046522418_n.jpg

Opublikowano

Wisiorek i te bzdury to twoja sprawa.

Ale patrzcie czym jest support metin2.pl w porownaniu do supportu metin2.sg...

"Item dajesz na wlasne ryzyko" - tak by osrali tego co ci ten wisiorek dal.

I niech ktos mi powie ze PL jest lepszy od sg...

Opublikowano

to nie jest takie gówno jak polskie globale bys nie zwrócił to ban na ip i przez baze by i tak wzieli spowrotem. Na miejscu tego GA bym cie wysmial i przez baze wzial item albo zagrozil policja natychmiast bys zwrocil go nie oszukujmy sie;] I tak w pvp leżysz;]

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Nie banują na ip ;)

Wisior mogłeś wywalić i podnieść inną postacią. Raczej by nie doszli.

Doszli by, bo wpisują bony jakie tam były i wyszukuje go na jakiej postaci jest.

Opublikowano

Doszli by, bo wpisują bony jakie tam były i wyszukuje go na jakiej postaci jest.

ciekawe ;) same hakiry w tym sg..

mogłeś sobie zostawić, nic Ci by nie zrobili bo naszyjnik dał na handel i zaakceptował ^^

Opublikowano

UP na sg jest inny regulamin nie ma ze

dał na handel i zaakceptował i twoj item skończcie porównywać zasay z pla o tych z sg

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Co by mi policja zrobiła powiedz? Dał mi prezent, super i co dalej? Kradzież? Haha, daj spokój.

Pomyłka każdemu się zdarza kazali by ci oddać

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

OstatniRaz - GM nie banuje po IP, tylko sprawdza logi, np. czy handlowałeś. Jakby banował po IP to by już osiedle kumpla było zbanowane, a zbanowali tylko jego konto ;)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Precz z kurestwem, z SG. Grałem kiedyś dość długo, można na prawdę miłe osoby tam spotkać, ale nie trawie takich jak ty. Masz szczęście, że gościu nie zaraportował cię. Ban nauczyłby cię szacunku dla innych graczy. Życzę ci tego, abyś się kiedyś tak "pomylił".

btw nie masz się czym szczycić.

Opublikowano

OstatniRaz - GM nie banuje po IP, tylko sprawdza logi, np. czy handlowałeś. Jakby banował po IP to by już osiedle kumpla było zbanowane, a zbanowali tylko jego konto ;)

impossible bo releatedy lecą nawet jak GM jest off i pare sek po banie na glowna wiec gm by nie zdazyl

1005286_188271551341459_1046522418_n.jpg

Opublikowano

"jak poczujesz, jeśli dasz element do nie wlasciwej osoby, a on nie chce oddac"

- wtf? xD

Roześmiało mnie, choć wiem, że w translatorze tłumaczył ^^.

Opublikowano

Precz z kurestwem, z SG. Grałem kiedyś dość długo, można na prawdę miłe osoby tam spotkać, ale nie trawie takich jak ty. Masz szczęście, że gościu nie zaraportował cię. Ban nauczyłby cię szacunku dla innych graczy. Życzę ci tego, abyś się kiedyś tak "pomylił".

btw nie masz się czym szczycić.

Jak ci lamusie nie podoba to na chuj wchodzisz? Ta gra taka jest i gracze się nie zmienią.

Opublikowano

Wszyscy narzekacie , że na pl'u tyle noobstwa i oszustów a jak idziecie na zagraniczny serw sami lepsi nie jesteście . Liczy się tylko to żeby was nie oszukano a reszta macie głęboko gdzieś.. <_< Dobrze , że tam przynajmniej admini się takimi sprawami interesują a nie tak jak na pl'u

Opublikowano

to nie jest takie gówno jak polskie globale bys nie zwrócił to ban na ip i przez baze by i tak wzieli spowrotem. Na miejscu tego GA bym cie wysmial i przez baze wzial item albo zagrozil policja natychmiast bys zwrocil go nie oszukujmy sie;] I tak w pvp leżysz;]

Ty za to na strzała , giłbie .

Nie oddawałbym . Sprzedał szybciej niż ktoś by do mnie napisał .

Angielski obydwóch kaleczy .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...