Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Plugin VIP Speed + Niewidka

herosman123456

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Ostatnio kupiłem swój skromny 11 slotowy serwer cs w którym pomógł mi gracz Paweł_cs wgrac różne pliki itp jestem mu bardzo za to wdzięczny ale do rzeczy.Zainstalowałem taki plugin Gangster Shop i tam była możliwość kupienia speeda , wiele ludzi to kupowała jak grała i pomyślałem sobie że bym sprzedawał po 5 zł takiego vip'a , szybkośc + niewidzialność i jakieś tam bzdety , bardziej by to zachęciła ludzi do zakupienia jego a mi by sie zwróciła kasa za serwer chociaż dużo jej nie ma ale zawsze coś.I teraz moje pytanie czy zna może ktoś link do takiego pluginu vipa ? Właśnie nie wiem czy to jest ogólno dostępne dla wszystkich czy tylko dla tych którzy to u kogos zamówią i zapłacą ? Jak to jest z tym? Jeśli zna ktoś link do takiego vipa na serwer do cs to bardzo proszę o pomoc.

Z góry dziękuje !

PS Użyłem opcji "szukaj" i "google" ale nic konkretnego nie znalazłem ;)

mada faka zielak umyj se

Opublikowano

http://amxx.pl/index...attach_id=36407

VIP posiada:

? Po respawnie posiada poświatę przez sekundę.

? VIP posiada specjalne menu.

? VIP posiada inny model.

? Kiedy VIP się połączy słyszy muzykę dla VIP`ów.

? Kiedy wchodzi na serwer na HUDzie wyświetlana jest wiadomość o jego przyjściu.

? Menu VIPa posiada muzykę.

? VIP może robić multi skoki.

Jeśli chcesz coś innego to pisz, ale lepiej takie coś, bo jakiś speed grawitka to inni gracze nie będą chcieli grać, bo za duża przewaga. Grałem kiedyś na dr i był podobny vip co ja podałem i ludzie kupowali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...