Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

100€ w gre

Idefis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Dalem se 100? na Paysafecard i teraz nie wiem co kupic w metinie ( solar ) aby mi sie to odbilo w yangach, bo stron jakos nie znalazlem gdzie da sie kupic yangi na solar za paysafecard.

Jak myslicie, co kupowac?? Zalerzy mi najbardziej aby sie odbilo na yangach aby eq kupic. Dodam ze mam 7lv, po przerwie zaczolem od nowa grac ;).

I prosze nie pisac zeby poszlem grac na Sg albo cos podobnego.

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Ja nie ladowalem wgl kombinowalem i po 4h grania bez is:

190 defa, 22lv 48 wit 30 sila 1kk atak 320 z aura

Nie radze ladowac.

Opublikowano

Najlepiej wypłać to albo sprzedaj. 100 euro to jakieś 500 zł, czyli dobre konto 80+ lvl z ekwipunkiem albo bardzooo dobre eq.

Opublikowano

Wiesz co... jak ty chcesz kasę to weź sobie kup na allegro. ^^

A jeśli rozwój postaci no to idź w pierścień expa aby szybko dobić lvl, rękawice złodzieja - jak wbijesz np 35 i wyrobisz już eq aby zarabiać na metkach w m2.

Oczywiście rozumiem, że chodzi Ci o zarobek na chwilę obecną. Załatw sobie kasę na eq podstawowe +6 i chodź na metki w m1.

Zarób w ten sposób na jakieś eq aby dobić ten 35lvl i wtedy kup rękawice złodzieja, zrób eq, bojowca i śmigaj. ;)

Edit:

Dodam, że możesz zainwestować w Dzika od 20 lvl'a - w sumie lepszy na metiny. :)

E9mwj60.png
Opublikowano

Kupować konto.? Co to za przyjemność.. Oczywiście, możesz je kupić by następnie sprzedać to eq i mieć yangi, jednak najlepszy sposób został wymieniony przezCrasher001 ponieważ, to większa przyjemność z gry i pocieszenie, że do czegoś doszedłeś sam ; )

Pozdrawiam ; )

Opublikowano

Up. Zobacz co na górze napisał autor

Ja polecam zostawić na chwilkę tą kartę i wbić lv. Potem zobaczyć, czy chcesz wydawać tyle kasy :) Teraz nie masz po co kupować czegokolwiek w IS>

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Wypłac i kup sobie porządnego wojownika albo inna profe- 75 + z ładnym eq oraz skillami,

W is nie pakuj tych 100 euro, bo się nie opłaca lepiej na allegro, badz ostrożny.

Pozdrawiam

Dafuq ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...