Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Levitation

witek1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aukcja na allegro: http://www.allegro.pl/item756770923_sexown...apragniesz.html

Filmik na ten temat: http://www.dailymotion.pl/szymonczech1/vid...-a-t-e-c-h_news

Jest to aukcja dotyczaca lewitacji zobaczycie sami ;))

Chce znac wasza opinie czy to fail czy prawda ;))

P.S. Nie patrzcie na nazwe aukcji ;)

9Dragons Veteran Player <--- DB8 WT Hybrid

Jeśli masz jakieś pytania na Temat 9Dragons zapraszam do działu 9D lub Napisz PM, na pewno odpowiem. :)

Opublikowano

Jak wyżej. To taka tania sztuczka z nitką. Całą aukcję przed marketingową klęską ratuje spektakularny, wybitnie grawitacyjny biust "seksownej Anety" i rzesze tandetnych efekciarzy, którzy pierdzieli w stołek na zajęciach z fizyki.

Opublikowano

Widziałem kiedyś na żywca podobny bajer i latało, ale nad takim "czymś" ^^. Co do filmiku : nie wyglądało to na nitkę, ale wg mnie fake.

Opublikowano

To nie jest fake....to BIG FAKE :D

Jak nie nitka do jakiś bajer (chodzi o post Owned!'a). Jak nie jakiś bajer to trochę czasu spędzonego z programem do obróbki filmów i git :D

03b33a167ce86b00.gif

Nick na Steam i w Black Ops: KaczorDonald

Opublikowano
A buty jezusa do chodzenia po wodzie też sprzedają?

Jasne, że tak:

http://allegro.pl/item756344387_oliwkowe_damskie_sandaly_r_37_102_bcm.html

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

Hehehe,niezły fejk z niteczkami pewnie,albo gościu ma coś nasrane w muzgu ^ ^...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

mylicie się..

zakupiłem to coś ponad pól roku temu relacja:

gdy na elektryzujemy dany przedmiot i damy go koło reki to lajtowo idzie sami zobaczcie.. wezcie worek z sklepu np: Biedronki ten normalny jedno razowy pocierajcie go przez okolo 20-30 sec przez rece gdy juz bd ok.. wezcie reke do gory i przystawcie go kolo reki tez działa xD

tak zwany tez fake prubowale ta gume co na filmiku ale moze z 1minute latal i koniec..;/ huj wie dzwonilem do kolesia ale huja nie odebiera..

dobra rada nie kupowac..

zobaczcie ile ludzi to cos kupilo..;p

a ile ludzi mu dalo POZYTYWA? 8 tlyko

Powróciłem.

I zamierzam Kontunułować pracę Tutaj!

Counter-Strike ====>

Opublikowano

Hmm a znacie moze takiego kolesia co od kilku lat na Krupówkach w Zakopanym sprzedaje tanczące kartki w kształcie kaczora donalda? :>

Opublikowano

@UP OOOOOOOOOOOOOOOO musze se pojechać kupić :D z warszawy to tylko kilka kilometrów xD

@Topic heh nie kupować to sztuczka z ''pocieraniem'' jak to powiedział ( c ) ryyy

Opublikowano

widziałem takie ufo lewitujące w jakimś sklepie w centrum Londynu a kosztowało 15 funtów

na czym to polegało ?? na tym że się kręci nitką i w tym filozofia

Opublikowano

jeśli taki materiał by istniał, już dawno bym latał na takim czymś do szkoły xD

@UP

pod tym był magnes a bączek się kręcił i dlatego to nie spadało

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Fake. Jak bylem kilka razy w chorwacji to niektorzy na ulicach maja takie kartonowe postacie typu miki maus czy jak to sie tam pisze xD ktore przy muzyce same skacza i robia fikolki. to wyglada wlasnie na taka jakby lewitacje ze wystarczy tylko muze puscic. a sek w tym jest para sznurkow takich przezroczystych ktore sa przyczepione do radia i do myszki. wibracje z radia przekazuja myszcze i ta skacze jak szalnoa. tyle tego xD

sygna1o.jpg

Opublikowano

fake fake i jeszcze raz fake... Gdyby coś takiego istniało, zapewne nie kosztowało by 20zł co nie ... ? Poza tym, jest taki koleś(albo kobieta, nie pamiętam :s) i naprawdę potrafi "manipulować" niektórymi przedmiotami xD

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...