Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Preview] LenartMods CAEU C4 OPK

Lenartowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Booya !

deplant w każdym miejscu ;)

Czekamy na odpowiedź Świebodzina.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nie no lepszy xDD

A z tego co mi się zdaje zmieniłeś tylko range tzn. odległość deplanta na całą mape czyli...pewnie na kosmiczne metry ^^

Opublikowano

Czekamy na odpowiedź Świebodzina.

Chyba o mnie chodzi :P Musisz chwile poczekać bo dodaje nowe bronie te co weszły na NA :P

Co do moda hmm...? Brak słów ?

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Odpowiadam ;x

Opublikowano

pasztet i tak lepszy ;<

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Tak wogóle to da zrobić w durgą stronę ? tzn plantować gdziekolwiek.. wiem ,że można tak zrobić za pomocą hacka od GA ale jako mod było by przyjemniej.

98216321103540315785.jpg

Opublikowano

nie jestem pewien czy czasem mod by nie zgłupiał... bo jakby nie było masz 2 planty.

może kiedyś zobacze ;)

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Dobry mod jeśli chodzi o pomysł i wykonanie jednak łatwo to zauważyć zresztą zazwyczaj podłożonej bomby sie broni ale mod dobry ^^

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

ja robię mody dla zabawy, a nie dla gry.

grać w CA skończyłem dawno temu.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

myślałem że znacie mnie na tyle dobrze że wiecie o tym że ja jestem za samodzielnym myśleniem...

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jeden robi, drugi podrabia..

Ja na jego miejscu bym nie dawał.

Jesteście godni otrzymania tylko kilku modów, a z tego co zauważyłem co 2 polak odrazu leci z jakimś modem na CA ;/

A jak co do czego nawet nie wiecie kto zrobił dla was tego moda -.-

0 szacunku potem dla niego.

Dla tego elitarne pozdr. dla was.

Opublikowano

A jak co do czego nawet nie wiecie kto zrobił dla was tego moda -.-

0 szacunku potem dla niego.

Składajmy pagony dla tych którzy zrobili jakąś modyfikację do gry ! Czyń honory maestro !

98216321103540315785.jpg

Opublikowano
Składajmy pagony dla tych którzy zrobili jakąś modyfikację do gry ! Czyń honory maestro !

Ja nikomu hołdu nie skuadam -.-

Lecz potrafię okazać że nie jest dla mnie żadnym randomę.

//beka oni chcieli tobie składać xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...