Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Wielkie problem

C4zZu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Jakiś czas temu pisałem z problemem o wyborze postaci.Może zacznę od początku.Posiadam soldiera 14 lvl.Mam na niego kupione bronie i fajny secik,ale strasznie zachciało mi się grać Gunnerem.No sobie pomyślałem nie będę zmieniał postaci już troszkę na solda wydałem.Wszystko było gites do czasu aż zobaczyłem gościa MustangTogunner.I teraz mam straszny mętlik w głowie.Ponieważ gram cały czas soldierem i zachciało mi się grać gunnerem,problem nie byłby trudny gdybym nie musiał na gunnera wydawać kasy.Na secik i bronie.Nie wiem naprawdę już nie wiem czy kontynuować grę soldem czy zacząć od początku gre gunnerem.Strasznie mnie korci gra gunnerem,ale boje się że jak w niego zainwestuję to mi się cholernie szybko znudzi.RATUJCIE MNIE PO RAZ KOLEJNY,BO KURDE NIE WIEM W KOGO INWESTOWAĆ !!!!!! POMOCY !!!!

Opublikowano

Ja tak nie lubię.Wolę zaraz kupić cały sprzęt,ale z tym idą koszty.Teraz na gunnera musiał bym wydać 50zł.Nie jest to porażająca suma,no ale wolałbym to wydać w inny sposób niż na jakąś gierkę :D

Opublikowano

Dobra to może tak. Jak ja niedawno stworzyłem gunnera royal to kupiłem na nim full uzbrojenie( super szwajcar, M249, assault shotgun) i XP boost to w tydzień nabiłem 24lvl.

Grało się po prostu ZAJEBIŚCIE!!

Raczej nie pożałujesz, ale decyzja należy do ciebie ;)

Opublikowano

Właśnie o to mi chodziło :) No dobra a pierw grałeś soldem ,czy zaraz od początku gunnerem ? Jeszcze wkurwia mnie to że soldier jest bardziej do teamworku,a bez ts,skypa taka gra nie ma sensu ponieważ nie ma się jak zgadać :)

Teraz bym musiał 30 zł skołować na gunnera :D

Opublikowano

Znaczy od samego początku gry w bfh grałem gunnerem natio, ale troche mnie to muliło bo nie miałem bf'ów i 30 lvl nabiłem na zwykłych broniach. Ale tak jak mówiłem jak zainwestujesz to siejesz chaos.

P.S odnośnie do ts'a i skype. Jak masz to podaj na PW to będzie można się zgadać.

Opublikowano

No nie ma problemu :) Liczę że jesteś ogarniętym człowiekiem :D Słuchaj możemy nawet teraz zaraz :)

Twojego skypa mam.Znaczy znajde bo podałes w poście jednym ostatnio :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...