Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Pbe

percyd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem chiałem zagrać w pbe i wiem że jest bug że niemożna wziąść barriery i ezreal punisher i zwykłego chyba ale ja niemoge zagrać nawet z kolegą który weznie jax i jax co moge zrobić?Gdy postacie powinny sie ladować ścina i nic więcej sie niedziej tylkowyłaczyć mogę alt+f4.Chodzi mi o to że ja wezne jaxa i on i wtedy jak mi się powinny ładować postacie to mam totalna zwieche i nic niepomoaga

12.gifLokalizacja http://c.1mgg.com
Opublikowano

Nie rozumiem o co ci chodzi? Jak kolega może wziąć Jax i Jax? Normalnie ja grałem Ezrealem, nie grałem z barierą, tego nie próbowałem ale bez niej się chyba obejdzie.

wobqx.jpg
Opublikowano

O jaka bariere chodzi ? :D A ezreal pulsfire dziala normalnie, w dzien co na yt byl filmik wprowadzili tego skina na PBE i wtedy byl bug, ze gra niestartowala ale w nastepny dzien to naprawili. Ja nim gralem normalnie i jakos wszystko dzialalo. A tak btw. to wy chcecie miec 2 jaxow w teamie czy o co sie rozchodzi ? Bo juz nie bardzo kumam...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...