Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] ah ceny

pck101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ile mniej wiecej mozna zarobic na auction house? i czy mozna sprzedawac wobcej walucie? i czy npmojeprzedmioty bylyby dostepne w usa lub angli?? czy jak to dokladnie jest? jakie przedmioty maja najlepsze wziecie?? i czy te ceny mozna porownac z cenami przedmiotow z allegro czy sa inne sporo?

Gość malutki688
Opublikowano

przedmioty dostepne tylko na kontynencie na ktorym grasz, i mieszkasz

Opublikowano

a ile mozna zarobic i na jakim etapie gry? bo ja np dopiero zaczynam

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Ja robię 3 miliony dziennie~ 1m=17zł na allegro. Zaznaczam ze te 3m robie w 6h grania. Zeby tyle wyciągnąć to np Demon Hunterem musisz mieć min 80k obrażeń (bez buffów) jeżeli chcesz farmić w 3 akcie inferno. Ew można farmić na goblinie w 2 akcie to z 30k obrażeń ci wystarczy ale jest to mało opłacalne bo szanse że ci cos dobrego wypadnie sa bardzo male i do tego tera goblin na 8 checków zrespi się z 2 razy.

Dzisiaj zaczynam testować bota jak narazie 1,5m uzbierał w 6 godzin na koszmarze. Nie wiem czy to dużo czy nie ale bota moge zostawić na noc i iśc spać także to jest praktycznie free kasa^^ (280% znajdowania złota).

Podsumowując jak chcesz zarabiać więcej to tylko od 3 aktu inferno ale żeby tam móc spokojnie farmić to trzeba wydać minimum 20 milionów na geara.

Opublikowano

no spoko, a jakie ceny na ah sa?i jak z popytem? bo podaz to rozumiem ze ogromna?

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...