Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Bukkit-Problem z odpaleniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem stwożyłem server bukkit ,wszystko łądnie śmiga ,moge wchodzic na niego ale moi koledzy nie!.Pobierałem servery z netów i sam robiłem w nastepójących krokach:

1.Pobrałem plik serverowy

2.Zrobiłem startera

3.Poustawiałem żeczy w proporties.

4.Uruchomiłem server.

5.Wszystko się ładnie załadowało , ale co z tego że moi koledzy wbić się na niego nie mogą.Słyszałem że do tego trzeba chamachi.Czy ktoś z duzym doświadczeniem mógłby mi to wytłumaczyć i poprowadzić mnię do finishu? Bardzo proszę o pomoc.

PZDR

Opublikowano

2 miliardy tematow i tacy ludzie nadal istnieja...

Wiesz żadnej pomocy mi nie podałeś więc jak masz tak odpowiadać to wypie... z tego tematu :)

Opublikowano

@Topic

Może masz zablokowane porty, wyłącz anty wirusa oraz zapory systemu.

@Down

U mnie dało rezultaty ...

2004f8x.png

Opublikowano

Może masz zablokowane porty, wyłącz anty wirusa oraz zapory systemu.

I wtedy myszlsiz że będe mieć odblokowane wtedy porty i każdy będzie mógł się wbić?

A jeśli nie to co mam robić? bo ejzcze takim programem innym próbowałem odblokować porty nawet robiłem server tak jak pokazywał husiek ale nie mógł wbić na serva.Robiłem server chyba 16 razy (coś koło tego ;) ) i nic.

PZDR

Opublikowano

Zerknij tutaj.

http://www.mpcforum.pl/topic/427046-tut-zazegnanie-problemow-kolega-nie-moze-wbic/

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Zapraszam na MineServ.eu.Jak ktoś chce zrobić sobie konto oraz server to zapraszam.Jest to mi bardzo potrzebne ponieważ gdy się ktoś zarejestruje bądź zrobi server z linku którego wam oodam mi zostanie obniżone 20% taniej gdy będe chciał przedłuzyć server lub go zmienić.Bardzo wasz proszę.

Link: http://www.mineserv.eu/rejestracja/12603

PZDR

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...