Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE][EXP][NOSTALE PL] 49 lvl wojownik

Krael:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Questy

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

Jeżeli Ci brakuje ileś do lvl'a dajmy 15% idziesz na Glace, wbijasz next lvl i 20% i robisz questy :D Mam nadzieje że teraz lepiej bd Ci się grało :D

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

A ja żeby nie robić zbędnego tematu chciałem sie zapytać gdzie expić na 58 lvl??

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

Glac - Enki lub idź na bazyle jak masz dobre SP ..

Dużo mi pomogłeś..

Questy

OMG. Taka odpowiedź że wiem gdzie expić ! mi chodzi gdzie expić a nie na czym expić -_-

Jeżeli Ci brakuje ileś do lvl'a dajmy 15% idziesz na Glace, wbijasz next lvl i 20% i robisz questy :D Mam nadzieje że teraz lepiej bd Ci się grało :D

Dobra dostaniesz LIKE a jak np. nie chce na glacy expić :P ? albo gdzie expić na glacy a potem gdzie ?

A ja żeby nie robić zbędnego tematu chciałem sie zapytać gdzie expić na 58 lvl??

spoko

ntPNG_xhxqsrh.PNG

Opublikowano

Okej, nie enki? To czekaj...To 50 Laka Komety napewno, chwile pozniej, idziemy na Krem.Teraz zobacz jak Ci tam idzie warkiem, w dodatku piorka czyli im dluzej expisz tym wiecej masz kasy...Ew. na hollce np. probowalem w shanerze a Tobie radze Krem do 55 moze nie ma pro expa ale uzbierasz juz spora sumke do 3sp.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

No ale na mobach ci lipa expnie dlatego mówie questy, w takim razie sprecyzuj swoje pytanie.

@Up

Kometa jest do expa SP tak to slabo sie expi

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

ja polecam już krem. Wytrzasnąć sobie dobre eq i lurować wilki i górskie . Szybko zarobisz na lepsze sp i zdobędziesz dosyć dużo expa. Polecam w między czasie szukania dobrej fam ponieważ LoD już od 55lvl xD.

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Glaca/Questy/kometa Jak pomoglem like :)

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Dobra potem rozdam liki a co do eq to jakie mam mieć na tym 49lvl ? mam 10kk (sprzedawało się itemy + troche z nosmallu) więc jakoś wytrzasnę sobie ^^ a sp mam +1 ale ulepszę.

ntPNG_xhxqsrh.PNG

Opublikowano

Broń to polecam elvina do 63.Wtedy kupujesz zabójce.Zbroje to na 46 a potem na 55 Odważnego Obrońce.Jeśli chodzi o kusze to możesz kupić sobie na 48 i nosić do 53 :)

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...