Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Skradziony klucz do gry

Komunikator18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otoz za posrednictwem pewnego serwisu MMO... dałem sie wykiwać pewnemu uzytkownikowi a mianowicie podalem klucz do gry "Brink" na gg po czym mnie zablokowal i moje pytanie jest takie robic cos z tym (isc na Policje) czy poprostu to olac?? dodam ze gra kosztowala mnie smieszne 20zl . Domyslam sie ze za 20zl to tam nikt palcem nie kiwnie jednak chce znac wasze zdanie :) PZDR

PS: wiem ze to pewnie zly dzial jednak nie mogłem znalesc odpowiedniego za co sry

Opublikowano

To jest twoja, i tylko twoja wina. Po co mu to podawałeś?

Policja z tym nic nie zrobi, bo nikt Cię nie okradł, tylko ty dałeś się nabrać i sam to straciłeś co posiadałeś. Nie idź na policję, bo to i tak nic nie da.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Masz nauczkę że takich rzeczy się nie robi a jeżeli chcesz się wymienić to on podaje pierwszy dane a potem Ty mu podajesz klucz. Policja nic nie zrobi ponieważ sam mu to jakby oddałeś. Jeżeli byś się zalogował a tu puste konto to wtedy możesz śmiało iść na policje znajdą daną osobę która za tym stoi oczywiście jeżeli im się zachce ^^ pozdro

29wr21h.png

Opublikowano

Widzisz jak to jest. Na każdej stronie/forum są tacy nieuczciwi userzy. Te 20 złoty na pewno szybko nadrobisz, możesz sprzedać jak niepotrzebną już Ci grę.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Nawet jak byś dał grę za 200 zł, to policja by nic nie zrobiła. Twoja wina, widać głupi jak but jesteś.Allegro to rozumiem. Ale np przez gg? Haha.

@Down: To ironia człowieku, nie zrozumiałeś mojego przekazu.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

mi 20zł naprawde wisi tylko chodzilo mi o sam fakt czy policja morze sie zajac sprawa oszustwa za posrednictwem gg wiem ze przez Allegro nalezy takie sprawy zalatwiac ale zawodnik mial ponad 600 postow i wygladal wiarygodnie @UP@ " widać głupi jak but jesteś " wypraszam sobie takie głupie zbędne komentarze..

TEMAT DO ZAMKNIECIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...