Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twitter MpcForum !

CODER_BEST

Twitter  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia? by? aby powsta? Twitter MpcForum ?

• Tak
      4
    • Nie
      2
    • Ja to bym zjad? batona.
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część

A może by tak twitter Mpcforum :D Widziałęm że konto jest tylko ostatni wpis w 2009r :P A już sie od FB powoli odchodzi przynajmniej w moim środowisku.

A twitter to lepsze rozwiązanie

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

A w jakim celu? Okazjonalnych wpisów informujących o awarii(zazwyczaj dopiero po kilku godzinach od momentu wystąpienia awarii)? Jak dla mnie nie ma sensu

Opublikowano

Napisałęm to dlatego że Twitter już jest to może by i tam zamieszczali jakieś małę info na ten temat. A nie żeby zakładali nowy. No chyba że pasów nie pamiętają :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Napisałęm to dlatego że Twitter już jest to może by i tam zamieszczali jakieś małę info na ten temat. A nie żeby zakładali nowy. No chyba że pasów nie pamiętają :D

Znając życie, to ten ćwierkacz nie był oficjalny/kokosz nie ma passów albo nie jest właścicielem.

Chociaż przyznam, że gdyby to weszło to może przekonałbym się do Twittera, bo miałbym gdzie trollować

Opublikowano

Takie pytanie mi naszło na język. Co będziemy tam ogłaszać?

Nie sądze żeby było to tak potrzebne.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

niepotrzebne i tak raz na jakis czas pisza na fb, chcesz info nie masz fb wpisz w googolach mpcforum facebook masz i nie musisz sie logowac, hmmm moze jeszcze mpc na nk, my space, blink

?

Opublikowano
A już sie od FB powoli odchodzi przynajmniej w moim środowisku.

W moim wręcz przeciwnie. Znam dwie osoby, które mają tweeta. Mi to wisi bo i tak nie czytam co piszą na FB MPC

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Czy ja wiem. Fejsbook na razie wystarczy. W razie czego jest jeszcze TS. Nojn.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Fanpage na FB nam wystarczy. MPC to polskie forum, a w naszym kraju Twitter to jeszcze mało popularna sprawa.

Póki co zostaniemy przy FB.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...