Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Riven vs Brand

Paranoidalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybrałeś 2 odmienne typy postaci, Riven Solo Top'era/Junglera, a Brand'a AP Carry Nuker'a. Jeśli lubisz chodzić na mid'a i masz pod to runki to bierz Brand'a. Minus jest taki iż 2 skille to skillshot'y i łatwo przed nimi uciec, ale jak wpadniesz wprawę to jest sieka. Niezły farmer, W + E i masz całą farmę dla siebie. Niezły do TF, W,E AoE, i ten ult, który odbija się do 5 razy :) Ja bym wybrał Brand'a, ale jeśli podoba Ci się Riven, to też jest dobry zakup, bez many, dmg jak ogarniesz passyw jest spory, prawie nie skontrowany Solo Top, też polecam.

wobqx.jpg
Opublikowano

Bierz branda

super combo

skille AOE

Ult wymiata w TF

podpalenie z pasywa

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Branda, sam zastanawiałem się nad tymi dwoma championami, lecz wybrałem branda.

• mocne ulti, łatwo zrobić nim tripla / quadre
  • duży zasięg
  • jak sie nafeedujesz to na dwa skille bierzesz np. annie
  • świetny na midzie

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Obydwie postacie są dobre ale osobiście wybrałbym Branda. Podpalanie z skillów, dobra farma, ulti miażdży parę przeciwników naraz...

Opublikowano

Brand jest ok. Jak potrafisz trafiać ze skili aoe to możesz zadać potężny dmg, dobre combo, obszarowe ulti, ma stuna, łatwa farma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...