Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]/login haslo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Gram w Minecrafta od wczoraj i stwierdziłem , że zagram na prywatnym serwerze. Więc gdy już wybiorę serwer i uruchomię grę to pokazuje mi się w okienku czatu komenda :

/login haslo

Wpisałem login i hasło przed czym wstawiłem "/" ale to nic nie daje. Czy robię coś źle ? Proszę o pomoc i z góry dziękuję :)

Opublikowano

Jeśli to twoje pierwsze logowanie na serwer to musisz wpisać

/register hasło

lub

/register hasło hasło

hardyizory.jpg

/ To co było, nie wróci... /

Opublikowano

najpierw wpisujesz /register haslo ktore sobie wybierzesz np /register 123321 pozniej /login 123321 i jesli znow wejdziesz na ten sam serwer to tylko /login 123321

1342379674-U588768.jpg

Jeśli ci pomogłem to wiedz że nie bezinteresownie , więc wysil się i daj tego like , w końcu nic nie jest za darmo .

Opublikowano

Żeby się zarejestrować, musisz być uprzednio zarejestrowany. Natomiast aby się zarejestrować, użyj polecenia

/register <hasło> <powtórz hasło>

Następnie

/login <hasło>

Opublikowano

Jeżeli zalogowałeś się na dany serwer po raz pierwszy, to musisz się zarejestrować za pomocą komendy /register TuHasłoKtóreWybierzesz

Po poprawnej rejestracji należy wylogować się z serwera po czym ponownie na niego wejść i wpisać /login TuHasłoKtóreWybierzesz

hardyizory.jpg

/ To co było, nie wróci... /

Opublikowano

Musiałeś podać złe hasło , zmień nick i ustaw dobre dla Cb hasło i się potem loguj z tego hasła co dałeś .

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

/login twojehaslo ------> sprawdź czy na pewno dobre hasło wpisujesz, sprawdź czy nie masz włączonego Caps Lock jeśli nie pomoże pisz do admina żeby zresetował ci hasło.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...