Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] GPS

MrKoks192

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam mam do Was pytanie czy jak będe jechal tylko na samym gps kontem 31lv+ pro bronie i premka i tak by sie nie skapowali zbytnio, ze jade na gps to czy nie wylapie bana? Może to jakoś sprawdzić ten cały gm czy jechalem na gps jak jakis typ mu napisze na support? czy cos bo juz sam nie wiem wkurwiają mnie te noby co na gps jada mnie wiec sam chce pojechac

Opublikowano

Zależy ...

Jak Admin Cie złapie to masz bana.

Jeżeli będziesz jechał na statach 10:0 to ktoś wyśle ticket'a i Admin będzie miał na Cb oko :D

Opublikowano

To jest NEXON, pierdykną cię po game logach, jak w Combat Armsie .

Jeżeli chcesz jechać na dopalaczu, to tylko na chamsie wpierniczonym w teksturki postaci. Nie wiem czy tak da radę w WR

9368_gold.png

Opublikowano

Za każde właczenie cheata i zalogowanie sie do gry dostaniesz bana prędzej czy pozniej ;) oni to maja wszytstko w logach.. nawet jak masz cheata na kompie i HS Ci go wykryje to tak samo jest mozliwosć bana wiec wybór nalezy do Ciebie ja bym nie ryzykował. To tylko gra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...